• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja LUKASZ 87 - Inne marki.

OP
OP
L

LUKASZ 87

Gość
Witam , dziękuję za komentarze i opinie. Mi się Awm podoba mimo swoich niedociągnięć - lecz nie ma idealnych modeli.
Jednemu się podoba drugiemu nie , ale o gustach się nie dyskutuje : )

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
No maniek od AWM w malowaniu tej spedycji świetnie się prezentuje (y) Jakby się uparł to można sobie fajną kolekcję uzbierać bo AWM sporo tego wydał .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Fajne te zestawy Poll-Nussbaumer. Zarówno Scania jak i Man mają bardzo fajne malowanie. Skromne, ale przyciąga wzrok. Coraz bardziej podoba mi się ta spedycja.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Świetne modele podoba mi się to malowanie a do Mana z AWM- nie można się przyczepić bo nie ma do czego.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Tak teraz pomyślałem że ostatnio sporo AWM nam prezentujesz i ciekawi mnie co tam jeszcze nabyłeś ? bo coś czuje że na tym sie nie skończy :D

OP
OP
L

LUKASZ 87

Gość
Witam dzisiaj ciąg dalszy AWM który mnie strasznie wciągnął ostatnio :-D
Oddział w Polsce Kamienica Polska

cdn...

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Też jestem na etapie przeszukiwania AWM.Mają dużo modeli dokładnie wykonanych i malowanych często z gumowymi kołami.Podobnie jak w Herpie zdarzają się i buble.Myślę że połączenie tych dwóch firm z ich najlepszymi wyrobami było by dla nas bardzo pozytywne:)Prezentujesz ładne modele których mozna Ci tylko pozazdrościć(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 96
L
Samochody ciężarowe 162
Samochody ciężarowe 18