A nie pomyślałeś kolego, żeby popracować na warsztatem i następnym razem zrobić lepszej jakości zdjęcia lub spróbować je obrobić w jakimś programie graficznym?
Niestety ani takiego programu nie mam ani nie mogę go zainstalować, zazwyczaj go po prostu nie potrzebuje.Ale wy mnie wyręczyliście za co bardzo Wam dziękuję

A staram się pokazywać nie byłe co,więc jak mogłem się nie podzielić 001 i jeszcze w takim malowaniu.W aparacie balans bieli był nastawiony na sztuczne światło, zapomniałem tego zmienić
Bo się koledze nie chce. Taką mamy dziś młodzież...
Ach ta dzisiejsza młodzież, zgadzam się

,tylko ciekawe jaka była dawniej.Oczywiście różnice są ale i wtedy i teraz byli różni ludzie. To taki przytyk że jak wy byliście młodzi, to nie wiem właściwie czy byliście lepsi czy może gorsi?Moim zdaniem podobni.
Jak na osobę której się nie chce to robię w różnych tematach modelarskich poza kolejnictwem:klasyki włoskie w 1/24,husaria pod Kłuszynem w 1/72,szkutnictwo drewniane w 1/100,militaria 1/35. Stopniowo jakieś wątki powinny się pojawiać.Jak ktoś ma jakieś jeszcze uwagi to zapraszam na pw, nie zaśmiecajmy wątku.Pozdrawiam serdecznie