Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.
Dodatkowo daję do Was zapytanie, doszły też lampy dwuramienne (1x wysoka + 1x niska), sprzedawca spartolił i zamiast wysłać mi rozmiaru 11cm+7cm, wysłał 6cm + 5cm. Barwa biała, 10 sztuk, czy ktoś byłby w ogóle chętny na takie lampy? Może do TT? Zobacz załącznik 791802
Samochody ze światłami poszły wszystkie, ale będą jeszcze bo kilka chcę na ulicy porozstawiać. Przyszła część lamp jednoramiennych (zimne i ciepłe) więc znów w ofercie, choć czekam jeszcze za resztą. https://allegro.pl/uzytkownik/mudol?order=qd
Z jednoramiennych białych zimnych mam z ruchomą podstawą, dzięki, której można regulować wysokość (20 sztuk zostało, reszta poszła) oraz z przyklejoną podstawą (40 sztuk, wysokość od podstawy 11.5cm), z ciepłych zostały 44 sztuki - stała podstawa
Doszły ponownie samochodziki z lampami LED, dostępne 17 sztuk, mam też te same samochody bez ledów, jakby ktoś chciał samemu sobie montować, ale to już naprawdę zabawki a nie modele
Jeszcze mam na sprzedaż dodatkowe lampy dwuramienne białe, w sumie ich jeszcze jest 21 sztuk, nie wiem czy jeszcze będę zamawiał, powoli kończy mi się miejsce na makiecie a przy okazji zakupy.
Na sprzedaż doszło 20 sztuk lamp reflektorowych podwójnych, miały być jeszcze poczwórne i 6x led ale mali chińscy azjaci od momentu nowego roku u nich jeszcze chyba na bombie, bo nie ogarniają zamówień, połowa moich jest nie kompletna, cyrk na kółkach, a część już 2 miesiące idzie. Masakra.
Wyprzedaję 10 lamp pojedynczych (barwa biała ciepła), to są te same co 3 posty wyżej po prawej stronie na zdjęciu, różnica taka, że w tamtych podstawa jest przyklejona, tutaj jest luźna, można sobie samemu wysokość lampy ustawić. Tych raczej już nie będę więcej miał, chyba, że ktoś zgłosi zapotrzebowanie.
Zimne różnią się od ciepłych inną podstawą, która jest przyklejona, stąd wysokość lampy od podstawy wynosi 9.7cm. Daję porównanie jak to wygląda z innymi lampami w mojej ofercie:
Jeszcze ich nie wystawiłem, najpierw dam info tutaj, może ktoś się skusi, cena 150zł za 50 lamp (3zł/1szt.) + kw
e: do momentu jak nikt nie kupi na allegro to te ciepłe też w tej cenie.