• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Korzonek ciężarowiec :)

OP
OP
Korzonek

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Dokładnie. Ale miał serio spory wybór. Miałem przy sobie niestety (a może stety) tylko 5dyszek. Bo było w czym wybierać :)

OP
OP
Korzonek

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
A jakieś gabaryty miał może??
Chyba ze sobą nie... ale mówił, że ma baaardzo dużo modeli do sprzedania. Dał mi kontakt i jak będę jechał na ten bazarek to mam dać znać to weźmie to co mnie interesuje :) Ja się pytałem o lawety to mówił, że ma trochę. Jak coś to napisze też o gabarytach. :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.396 109 2
Chyba ze sobą nie... ale mówił, że ma baaardzo dużo modeli do sprzedania. Dał mi kontakt i jak będę jechał na ten bazarek to mam dać znać to weźmie to co mnie interesuje :) Ja się pytałem o lawety to mówił, że ma trochę. Jak coś to napisze też o gabarytach. :)
Ok jak coś to w kontakcie na PW;)

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Ten Ford w tym kolorze wygląda na prawdę bardzo przyjemnie tylko te koguty jakoś mi nie leżą... widziałbym w ich miejscu jakieś "zgrabniejsze".

OP
OP
Korzonek

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Odgrzewam temat :) Ponieważ stare zdjęcia się nie ładują, postanowiłem zaprezentować swoją skromną kolekcję jeszcze raz. Dzisiaj w trasie spotkałem dwa auta:

Scania 143M Hauber

Mercedes SK

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Korzonek

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Dzisiaj prezent od mojej najcudowniejszej kobiety na świecie :) tzn. od św. Mikołaja :D

Trafił(a) w 100% w mój gust i w moją kolekcję. Chodził za mną ten model od dawna :) ...i na dodatek pasuje do drugiej lohry jaką posiadam. Jeszcze nie zamontowałem wszystkich dodatków.

I starcie gigantów :)