• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Ostatnio przyjechał do mnie taki oto Man TGA Hammer. Kupiłem ten model gdyż spedycja znaduje się w mieście gdzie przebywami strasznie podoba mi się malowanie zestawów, niestety Herpa nie zrobiła jeszcze zestawu jakie jeżdżą na co dzień i musiałem się zadowolić tym :)
Dodałem też po jeden fotce zmodyfikowanych zestawów które prawdopodobnie takie już zostaną :) Volvo EKB widziałem takie na żywo i nie mogłem się napatrzeć, Betz, jak dla mnie świetnie ze sobą pasuje ciągnik z kontenerem no i Felbermayr, dostał oryginalne kółka jakich Herpa w fabryce mu nie dała.

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
No wkońcu można bezpiecznie transportować ładunki gabarytowe;)

Model jest tam,gdzie powinien być i prezentuje się świetnie.Ta wymiana obu nam wyszła na dobre(y)

Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu Felberów,bo ze swojego doświadczenia wiem,że nie jest to prosta sprawa i nawet nie mówię o warunkach finansowych,tylko raczej dostępności niektórych modeli.

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Scania ze śmigłem od wiatraka bardzo fajnie im wyszła, szczególnie w tych kolorkach Felbermayr, wygląda wybitnie no i z pilotem, to może już jechać w drogę. W poprzednich prezentacjach, przykuł moją uwagę Man z kontenerem Felbermayer, bardzo rzadki i cenny model, gratuluję.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
MAN z kontenerem CMA bardzo interesujący, ale poprosiłbym o lepsze foty. Ułatwiło by to podziwianie tych interesujących modeli.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
W końcu mogę się pochwalić dwoma modelami których bardzo długo czekałem a zdjęcia na forum robiłem z uśmiechniętą gębą :D
Pierwszy z tych modeli to kolejny Felbermayr , czyli ostatnie śmigło w tych barwach jakie Herpa wypuściła ;) Model dostał oryginalne koła z szarymi piastami :)
Drugi model to Scania R620 TransAmerica Leasing