• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Konstrukcja M&M

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Manik ciekawy i jakiś taki długi. Fajnie wygląda. Natomiast Mercedes laweta jest dużo ciekawszy.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A ja uważam wręcz odwrotnie. Man wygrywa ta prezentacje. Ta zabudowa do ładunków kubaturowych idealnie pasuje do naszych polskich realiów. Teraz pomalować wycieraczki, dać tablice oczywiście polskie. A koła są z jakiej firmy, Wiking?

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Super jest ten Man, kilka detali przy nim jeszcze porobić i będzie naprawdę git. Pomoc drogowa dosyć ciekawa tylko ciut za czysta jak dla mnie.:)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ciekawie wygląda po Twoich przeróbkach. Jedynie ten żółty pasek na przyczepie mi nie pasuje. Ale jakoś bardziej podobał mi się w oryginalnej wersji z chłodnią i przyczepą. dorobić mu parę detali, może windę, styrać lekko i mamy idealny zestaw który został ściągnięty z Danii i teraz lata u nas. Albo na celnych blachach z Niemiec i wstawić do komisu ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.013 108 2
Jak z pierwszego zrobiłeś ten drugi to dla mnie zepsułeś model , sorrki , jeśli jestem w błędzie napisz.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Jak dla mnie to chłodnia wygląda dużo ciekawiej.