• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Trochę dzisiaj podziałem w moich TNT i każdy model ma już swoje nowe foty, wiec dzisiaj zaczynam od nowa z dobrymi fotami, bo niektóre poprzednie były słabe.
Kolorostyka się nie zgadzała i na zdjęciach modele nie miała swoich prawdziwych kolorów.[DOUBLEPOST=1376837628][/DOUBLEPOST]
Obraz 007.jpg
Obraz 008.jpg
Obraz 009.jpg
Obraz 010.jpg
Obraz 011.jpg
Obraz 012.jpg
Obraz 013.jpg
Obraz 014.jpg
Obraz 015.jpg
[DOUBLEPOST=1376837689][/DOUBLEPOST]
Obraz 016.jpg
Obraz 017.jpg

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Oczy już nie te, ale cieszę się, że ktoś jest czujny i mnie poprawia. :podstepny:
Kontrola musi byc. hahaha...

Takie są skutki dnia po sobocie ;) Zdecydowanie wole scanie , nadal nie mogę się przekonać do stylistyki nowego actrosa .
Ale po tym co pokazał DAF, VOLVO, Renault... Actros jest najładniejszy i ma najspójniejszą linię kabiny. Teraz tylko czekac na to co pokaże Scania.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.287 387 20
Bardzo ciekawie wyglądają te Many. Jednak lusterka, rejestracje, oznaczenia i podmalowane światła dodają bardzo dużo modelom. Wyglądają bardzo realistycznie. (y)

Reakcje
11.700 67 1
F2000 klasyczna piękność . Z poprzedniej prezentacji spodobał mi się man tga na małych kołach .

Michał Type_r7 napisał(a):
Ale po tym co pokazał DAF, VOLVO, Renault... Actros jest najładniejszy i ma najspójniejszą linię kabiny. Teraz tylko czekac na to co pokaże Scania.
Co do stylistyki ówczesnych ciężarówek to ja akurat uważam że nowe Volvo jest genialne , Renault widziałem na żywo i też robi robotę . Daf też nie jest taki zły . Jak powszechnie wiadomo do każdego auta musi być dany kolor aby się ono prezentowało . Jak zobaczyłem pierwszy raz Volvo w tej ich zieleni również nabrałem wątpliwości , ale w żółty z czarnym grilem już mnie powalił na kolana .