• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Jestem pod ogromnym wrażeniem tak dużej kolekcji modeli jednej firmy. Gratuluję posiadania tylu pojazdów TNT. (y)Również ja mam jednego dafa cf z tej firmy, kiedyś go zaprezentuję.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.057 158 2
Lusterka ma pourywane bo Misiek takiego z urwany lusterkami jeszcze nie ma , a ma tych atego w tym malowaniu 5 :D Fajny ten maluch do nieco większych paczek .
Wiedziałem że szydercy się odezwą..... i specjalnie wtrzymalem pokazanie dwóch jego braci... takiego modelu Atego TNT jeszcze nie miałem.
Jak będę w październiku w Poznaniu to na pewno znajdę u kogoś z was brakujące lustro.
[DOUBLEPOST=1489957328][/DOUBLEPOST]
20170319_134832.jpg
20170319_134840.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.161 387 20
Wszystkie trzy wyglądają razem świetnie. Gratuluję posiadania. A co do luster, to niestety do Atego jest problem. Podejrzewam, że pozostanie tylko Pani Heidi Hahn z Herpy. Napisz prośbę o lusterka na adres kd@herpa.de ;).

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.057 158 2
Wszystkie trzy wyglądają razem świetnie. Gratuluję posiadania. A co do luster, to niestety do Atego jest problem. Podejrzewam, że pozostanie tylko Pani Heidi Hahn z Herpy. Napisz prośbę o lusterka na adres kd@herpa.de ;).
A dzięki za podpowiedź. Masz rację Maćku, mam kilkanaście lusterek do modeli, róźnych wersji do róźnych marek... ale do Atego mam... 0. Tak więc chyba nie zostanie mi nic tylko do niej napisać.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.161 387 20
Takich lusterek nie ma w żadnym zestawie, które sprzedaje Herpa do ciężarówek z różnych lat. Także pozostaje tylko Pani Heidi. :)