• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Michał GRATULUJĘ (y) masz i TY (w końcu) nowe VOLVO i bardzo pięknie wygląda, z naczepą nie będę się powtarzał bo poprzednicy chyba napisali wszystko na jej temat. Może weź zrób małą podmiankę naczepy jak masz nowszą lub weź zamień podwozie od jakieś nowszej będzie pasować i na pewno lepiej wyglądać :podstepny:.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Michał GRATULUJĘ (y) masz i TY (w końcu) nowe VOLVO i bardzo pięknie wygląda, z naczepą nie będę się powtarzał bo poprzednicy chyba napisali wszystko na jej temat. Może weź zrób małą podmiankę naczepy jak masz nowszą lub weź zamień podwozie od jakieś nowszej będzie pasować i na pewno lepiej wyglądać :podstepny:.
Niestety nie mam nowszego kontenera. Mam nowe malowanie, ale w tandemie.
Muszę kupić drugiego najnowszego Actrosa TNT, bo tego co mam to był kupiony bez naczepy.
[DOUBLEPOST=1416221419][/DOUBLEPOST]Naczepa powinna wyglądać o tak...

tnt.jpg

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2