• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Dobra dobra , jakbyś się nie ścigał to byś zdjęcia z makiety dopiero pokazał , no chyba że masz nową makietę :D Świetny jest ten model . Podoba mi się .
Na makiecie to pewnie pokaże dopiero w weekend, bo jak wracam z roboty to już ciemno i niestety nie ma możliwości zrobienia fotek.[DOUBLEPOST=1415039809][/DOUBLEPOST]Odnośnie samego modelu no to Volvo jest super, naczepa porażka, bo to stare malowanie TNT.
Brakuje pomalowanego tyłu na pomarańczowo, dachu pomarańczowego i napisu Sure we Can.[DOUBLEPOST=1415041129,1415039691][/DOUBLEPOST]
Patrzcie go, nie wytrzymał ze zrobieniem zdjęć.:ROFL:
A nie wiesz, że to moja ulubiona firma?

W skrócie.. ech czepiacie się.. hahhaa...
Czekam na tylko super pozytywne opinie :cool:

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Widzę że model doszedł dzień wcześniej:) ,teraz musi stanąć na najwyższej półce w szklanej gablocie(y) ..z tych pierwszych zdjęć nowe Volvo wygląda ciekawie(y) i to będzie chyba i u mnie jakby co w z jednych malowań ..(y):):):)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Przecież napisałem , że możesz na mnie liczyć .
Wiem.[DOUBLEPOST=1415042916][/DOUBLEPOST]
Widzę że model doszedł dzień wcześniej:) ,teraz musi stanąć na najwyższej półce w szklanej gablocie(y) ..z tych pierwszych zdjęć nowe Volvo wygląda ciekawie(y) i to będzie chyba i u mnie jakby co w z jednych malowań ..(y):):):)
Będzie stał w gablotce razem z pozostałymi.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Tak jak większość kolegów i właściciel uważam Volvo super a naczepa :( herpa się nie popisała.
No niestety, ale pole do działania... oznaczenia, odblaski etc i będzie ok.[DOUBLEPOST=1415051124,1415049942][/DOUBLEPOST]Nie samym Volvo TNT człowiek żyje... więc pora pokazać Scanie.
Model, który dostałem od Żyrafa na urodziny.

IMG_0777.JPG
IMG_0778.JPG
IMG_0779.JPG
IMG_0780.JPG
IMG_0782.JPG
IMG_0783.JPG
IMG_0787.JPG
IMG_0789.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.271 387 20
Pięknie zrobiona ta Skakanka. Ruchoma winda to duży plus dla modelu. Graty w kabinie, blachy, skręcone koła sprawiają, że model staje się bardzo realistyczny. Gratuluję.

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Bardzo ciekawa kolekcja.Wiele szczegółów których brakuje modelom seryjnym.Poszukuje kalkomanii z nr rej. i normami emisji spalin.Podpowiesz gdzie je zakupić?

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Bardzo ciekawa kolekcja.Wiele szczegółów których brakuje modelom seryjnym.Poszukuje kalkomanii z nr rej. i normami emisji spalin.Podpowiesz gdzie je zakupić?
Polskie tablice pojawiają się często na allegro, z tego co pamiętam użytkownik allegratka czy coś w tym stylu.
Odnośnie oznaczeń http://www.decalprint.de/ i http://www.tl-modellbau.de/.
Też mają Polskie tablice, ale z innym krajami włącznie.
Lepsza jakość kalek Niemieckich.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Model zasługuje na uznanie. Posiada wiele elementów zwaloryzowanych, w szczególności , mniemam przerobiona kabina w wersji Low dodaje smaczku. Również winda do rozładunku sprawia , że to jeden z ładniejszych modeli z całej serii TNT.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.580 109 2
Model jak model , widziałem już go parę razy , jest zajebisty i tyle , ale takiego kolegi co daje takie prezenty to ze świecą szukać, tym bardziej że musiał Irokeza przekonać do sprzedaży, Żyraf szacun (y)(y)(y)