• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Michał, kiedyś mówiłeś mi że w moim temacie podpis pod zdjęciami "cdn..." to jak w serialu przed Teleexpres-em ale Ty to masz istną Dynstię z *Alexis w roli głównej :LOL:.
Legenda *- TNT ;).

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetny Tandem. Super konfiguracja, no i wreszcie coś innego bo od tych pomarańczowych to mnie już mdliło.:) :) Jakbyś chciał się tamtych kilku pozbyć to może ostatecznie się zdecyduje. :) :)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Michał, kiedyś mówiłeś mi że w moim temacie podpis pod zdjęciami "cdn..." to jak w serialu przed Teleexpres-em ale Ty to masz istną Dynstię z *Alexis w roli głównej :LOL:.
Legenda *- TNT ;).
Alexis w kolekcji TNT....

Świetny Tandem. Super konfiguracja, no i wreszcie coś innego bo od tych pomarańczowych to mnie już mdliło.:) :) Jakbyś chciał się tamtych kilku pozbyć to może ostatecznie się zdecyduje. :) :)
To zjedź jabłko jak Ciebie mdli od pomarańczy... na złosc Putinowi.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Super się razem prezentują!! :) wszystkie bardzo ciekawie wyglądają ale najbardziej mi się podobają low decki ze wszystkich zaprezentowanych man'ów :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
No i pomarańczowo się na fotkach zrobiło. Kapitalnie wyglądają razem. Piękna flota Manów Ci się uzbierała.