• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Czyżby paczka z Niemiec już doszła? Jeśli tak to zapowiada się pokaz busów. :)
Nie, jeszcze nie doszła, ale już nie mogę się doczekac. Bo będzie tam kilka fajnych, trochę starszych modeli, których na tym forum nikt jeszcze nie pokazywał.[DOUBLEPOST=1383481809][/DOUBLEPOST]
Vario jest moim ulubionym modelem małej ciężarówki . Szkoda tylko że te napisy TNT nie są białe bo takto trochę psują efekt .
Białych napisów zabrakło w fabryce.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
Man najciekawszy z tej prezentacji. Ale widzę, że dotarły też takie do bardzo szybkich dostaw. :podstepny:

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Dzięki Panowie, mogę wam zdradzić tajemnicę, że w tej chwili mam już dwie naczepy serwisowe TNT. Jedna jest podpięta pod Actrosa MKI a druga pod wyżej opisanego MAN F2000.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
Daf wygląda świetnie. Te ople też bardzo ciekawe, szkoda tylko, że mają ten sam numer boczny. Ale i tak wyglądają bardzo ciekawie w tym malowaniu.(y)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Daf bardzo fajny tylko jakby prawa lampa jakaś żółta. Ople także bardzo fajne.
Kierowca zapatrzył się na żółtego DHL.

Daf wygląda świetnie. Te ople też bardzo ciekawe, szkoda tylko, że mają ten sam numer boczny. Ale i tak wyglądają bardzo ciekawie w tym malowaniu.(y)
Vectre mogę postawic jedną na makiecie, dlatego też jeden z tych modeli ma już nowego właściciela.