• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Niestety Michał się powtarza, i komentujemy po dwa razy to samo.:(
Ok.
Widze, że pokazywanie modeli posegregowanych, poukładanych przeszkadza. ok niech zostaną słabe foty, gdzie kolory się nie zgadzaja z rzeczywistością. W sumie to nie musze nic pokazywać, patrzac na komentarze, że znowu komuś coś nie odpowiada.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Ok.
Widze, że pokazywanie modeli posegregowanych, poukładanych przeszkadza. ok niech zostaną słabe foty, gdzie kolory się nie zgadzaja z rzeczywistością. W sumie to nie musze nic pokazywać, patrzac na komentarze, że znowu komuś coś nie odpowiada.
Najlepiej się obraź Michał, zwracam tylko uwagę że, pokazywanie po 2-3 razy tych samych modeli do tego w przynajmniej dwóch tematach to bezsensowne nabijanie postów, i dziwisz się że, jest mało komentarzy?
Zadaj sobie pytanie ile razy można komentować to samo?
Moja propozycja jest taka jak Ci fotki nie pasują , to zamknij ten temat załóż nowy i jedz od początku z nowymi fotkami zobaczymy jaka będzie ilość postów.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Ja nie potrzebuje komentarzy. Nie robie tego dla komentarzy. Widziałes nie komentuj a nie znowu jakis problem. Dobrze, ze nie dostałem warna co ostatnio jest modne... może jakas literówka by się znalazła.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.692 47 0
Wyluzuj Michale bo ja grzecznie Ci zwróciem uwage ze drugi czy trzeci raz pokazujesz to samo.Nikt Ci warna nie daje, ale uważam że pokazywanie tego samego modelu cztery razy jest nietaktowne, zwłaszcza że masz zaje...ście dużą kolekcję.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.286 387 20
Iveco z przyczepą wygląda bardzo ciekawie. Kalki i podmalowania czynią go bardzo realistycznym.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Dzięki za komentarze. Małe szczegóły a cieszą. W planach mam jeszcze małe zmiany, ale to jak czas pozwoli na delikatne dłubanie.