• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Sołtysia

OP
OP
Sołtyś
Reakcje
0 0 0
Cześć :)
No więc dziś pokażę wam jedno zdjęcie, ale za to ciekawych aut. Są to 2 nowe Volvo, pod wieczór może uda mi się zrobić dokładniejsze fotki z naczepami
DSC_0004.JPG
. (y)

OP
OP
Sołtyś
Reakcje
0 0 0
No i wyszło jak wyszło, foty miały być wieczorem ale będą teraz.
Pierwszy model to nowe Volvo FH z naczepą chłodnią, model naprawdę bardzo dobrze zrobiony liczne detale dodają uroku całości.
No to fotki. ;)
DSC_0073.JPG
DSC_0074.JPG
DSC_0075.JPG
DSC_0077.JPG
DSC_0085.JPG

I na koniec, mała zapowiedź. :D
DSC_0088.JPG

Zapraszam do oceniania. :)

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Napiszę to samo co kolega że Volvo wyszło Herpie fantastycznie(y) ,ja także czekam na jakiś bardzo fajny zestaw w moich ulubionych firmach przewozowych .:):) Bardzo fajny Man .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Świetne jest to nowe Volvo , natomiast Adams to jest to co lubię.(y)
Gratuluję nabytków i czekam na dalsze prezentację i aktywny udział w życiu forum ;)

OP
OP
Sołtyś
Reakcje
0 0 0
Dixon jest świetny, pasuje nowe Volvo pod chłodnią. Na drzwiach od strony pasażera jest jakieś zadrapanie ? (chodzi o Volvo)
Po wyjęciu z pudełka już tak było. :([DOUBLEPOST=1403200824][/DOUBLEPOST]Dzięki, dzięki panowie za komentarze.
Teraz nadszedł czas na coś najbardziej lubię, czyli transport cieżki. :D
Tym razem Man w malowaniu firmy P.Adams z adapterem do transportu rur od wiatrakowych. :)
DSC_0081.JPG
DSC_0083.JPG
DSC_0084.JPG

Pozdrawiam. :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.616 67 1
Volvo rewelacyjne . Zastanawiałem się nad nim i widzę że trzeba go nabyć . Ilość szczegółów jest imponująca . Co do gabaryta to też mi się podoba . To malowanie chyba jest jednym z najlepszych pośród gabarytów .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.173 387 20
Bardzo ciekawe zestawy ostatnio pokazałeś. Volvo w tym malowaniu razem z chłodnią wygląda świetnie. Gabaryt też ciekawy. Duży plus za światła w naczepach.(y)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
VOLVO robi robotę a malowanie DIXON też przypadło mi do gustu, mimo wszystko Gabarycik P.Adams wygrywa bo też lubię duże zawalidrogi :D.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.068 158 2
Bardzo przyjemny zestawik...
A nasz kolega mógłbym czasem napisac komentarz w prezentacjach naszych kolegów.

OP
OP
Sołtyś
Reakcje
0 0 0
Siemka :)
Pfuuu.... ile tutaj kurzu ! :D
Dziś dotarły do mnie 2 modele z firmy Modo. Oczywiście jednym z nich jest " Nemo " a drugim " Epoka Lodowcowa ", oba nabyłem od kolegi DamLena za co wielkie dzięki (y)
Teraz jedna fotka na zachętę, ale jutro będzie ich o wiele wiele więcej. ;)
DSC_0380.JPG

Pozdrawiam. ;)