• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja przemo92

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Fajne te Many. Co jeden to lepszy. Trudno wybrać najfajniejszego, bo wszystkie mi się podobają.

OP
OP
przemo92

przemo92

Nowy użytkownik
Reakcje
42 0 0
Dzięki panowie za opinie, mam nadzieję, że dalej też Wam się będzie podobać. Lecimy dalej z tematem. :)

Dziś tylko dwa modele, jeden wyjątkowy, a drugi jest zalążkiem czegoś większego. Zdjęcia słabe, bo i pogody nie było i warunki nie sprzyjały.

8. Herpa Man Tga "Polska"
DSCF0044.JPG

DSCF0045.JPG

9. Herpa Volvo FH12 DPD

DSCF0048.JPG

DSCF0049.JPG

DSCF0047.JPG

O ile mnie pamięć nie myli, to Volvo powstało w ilości 500, bądź 750 sztuk... Ciekaw jestem, czy zauważycie pewien szczegół na powyższym modelu.

Przemek ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Ciekaw jestem, czy zauważycie pewien szczegół na powyższym modelu.
Jeśli tym szczegółem jest goła tylna belka to zauważyliśmy.:D:D:D
A tak na poważnie, to Man w tym malowaniu jest świetny i to niesamowity rodzynek w naszych kolekcjach. Na szczęście też taki u mnie garażuje. Pisankowa naczepa firmy kurierskiej wygląda bardzo fajnie. Koń też ciekawy, choć szkoda, że logo firmowe ma tylko na spojlerze.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Dla mnie tym szczegółem jest słońcem, czyli zachód na prawej stronie naczepy i wschód na lewej, patrząc od tyłu na naczepę ;)

Ale co do modeli, pierwszy w malowaniu narodowym wygląda fajnie, patriotycznie, ale te między osie tak słabo spasowane to dla mnie porażka. A co do DPD... czekam na ten zmasowany atak kolejnych :D