• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

Reakcje
11.399 67 1
Te niebieskie beczki mają swój urok . Mi się podobają . Fajnie że ten z mniejszą kabiną ma większa beczkę , a ten z większa kabiną mniejszą . Dodatki też na tym mniejszym pasują . Co do tych stralisów to chyba ostatni model iveco jaki herpa wypuściła ze swoim logo .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.741 387 20
Kolejne piękne modele. Rodzinka też spora. Fajnie wyglądają razem na wspólnych fotkach. Podobają mi się, szczególnie Stralisy.

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzień dobry :)
Dziękuję za miłe komentarze.
Panowie, dzisiaj mam Wam do zaprezentowania model nie Herpy, a dla odmiany AWM.
Jest to MAN, który mi osobiście nawet bardzo przypadł do gustu.
DSCF1100.JPG
DSCF1101.JPG
DSCF1102.JPG
DSCF1108.JPG
DSCF1109.JPG
DSCF1110.JPG
DSCF1113.JPG

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Zgadzam się z resztą awm jeśli chodzi o pomysły malowań i różnorodność to przy herpie wymiata,ale ten model jest nie tylko ładnie pomalowany ale też wykonany :)

Reakcje
11.399 67 1
TGA w wysokiej budzie od AWM średnio się prezentuje przez te przedni zderzak , ale akurat w niskiej kabinie tego nie widać . Model bardzo mi się spodobał . Lubię wywrotki , a ta ma do tego świetne malowanie .