Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie, zdecydowanie nie na kieleckie drogi,po pierwsze czysty a ciężarówki na kieleckich rejestracjach myje tylko deszcz ,po drugie nie ma pourywanych błotników,po trzecie ma jednolity kolor prawie wszystkich elementów co rzadko się zdarza,no i wanna zdecydowanie za czysta i za bardzo kompletna.Zrobić zestaw w stylu świętokrzyskim to nie lada wyczyn
Witam w tym temacie, dziękuję za komentarze.
Tu również zagościł MAN Hochtiefa.
Jakoś ostatnio ta firma bardzo mi przypadła do gustu. Kolekcja rośnie w siłę..
A tą fotkę dałam ze względu iż podoba mi się ten faktyczny, realny dzwig na budowie między blokami Fajnie się ustawił.
Dzień dobry Panowie. Dzięki bardzo za miłe komentarze. Cieszę się ,że się podoba. Na dziś uszykowałam kolejny model mojej ulubionej (jak i zresztą Roberta też) firmy Hochtief -DAF-a CF , który dołączył do rodzinki.
Piękny modem wywrotki na dafie . Trzeba przyznać że dość rzadko się spotyka to podwozie pod wywrotką w naszej skali . Jedyne na co zwróciłbym uwagę to że burty ma z bardzo cienkiej stali i słońce przebija