Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Połączenie tego Mana z pługiem to ekstra pomysł i bardzo fajnie Ci to wyszło. Jedno co mi nie gra, to napis STOKOTA na piaskarce. Z tego co wiem firma zajmuje sie produkcją naczep niskopodwoziowych i cystern dlatego mi się to gryzie z realem. Chociaż stanowi to fajny dodatek na gołej piaskarce.
Jedno co mi nie gra, to napis STOKOTA na piaskarce. Z tego co wiem firma zajmuje sie produkcją naczep niskopodwoziowych i cystern dlatego mi się to gryzie z realem. Chociaż stanowi to fajny dodatek na gołej piaskarce.
Ostatnie zdjęcie, choć trochę niewyraźne, to ma swój klimat. Tylko napis Stokota faktycznie tutaj nie pasuje. Lepiej byłoby upodobnić piaskarkę do popularnego Schmidta.
Nigdy nie przepadałem za tymi Manami TGA z AWMu szczególnie przez te światła. Ale po dodaniu tablic rejestracyjnych i po podmalowaniu paru detali prezentuje się naprawdę fajnie. Lusterka zamontowałeś Herpowskie? A jedyny błąd jaki mi się rzucił w oczy to oznaczenie 100 na naczepie, bo to trochę sprzeczne z obowiązującymi przepisami.
Co do świateł masz racje mi też jakoś nie przypadły do gustu. Herpowskie o wiele lepiej wyglądają, bardziej naturalnie.
Tak herpowskie. Niestety nie dostałem lusterek oryginalnych od AWM a strasznie nie lubie modeli bez lusterek.