• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja - marcinstrazak97

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.888 387 20
Ciekawie się prezentują te Universale. Jedyne co mi tu nie pasuje to ten pilot z firmy Panas.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Połączenie tego Mana z pługiem to ekstra pomysł i bardzo fajnie Ci to wyszło. Jedno co mi nie gra, to napis STOKOTA na piaskarce. Z tego co wiem firma zajmuje sie produkcją naczep niskopodwoziowych i cystern dlatego mi się to gryzie z realem. Chociaż stanowi to fajny dodatek na gołej piaskarce.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ostatnie zdjęcie, choć trochę niewyraźne, to ma swój klimat. Tylko napis Stokota faktycznie tutaj nie pasuje. Lepiej byłoby upodobnić piaskarkę do popularnego Schmidta.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Świetny jest ten twój Man(y) ,bardzo ładnie to wszystko wygląda :),super ostatnie zdjęcie ,widać jak ciężko pracuje .:);)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.888 387 20
Fajny ten Man. Ciekawie wygląda na tych terenowych oponach. Najlepsze ostatnie zdjęcie.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Nigdy nie przepadałem za tymi Manami TGA z AWMu szczególnie przez te światła. Ale po dodaniu tablic rejestracyjnych i po podmalowaniu paru detali prezentuje się naprawdę fajnie. Lusterka zamontowałeś Herpowskie? A jedyny błąd jaki mi się rzucił w oczy to oznaczenie 100 na naczepie, bo to trochę sprzeczne z obowiązującymi przepisami.