• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Kapitalnie wykonana ta Scania. Wielki plus za szczegóły. Zestaw dzięki nim wygląda rewelacyjnie. Bardzo mi się podoba tak wykonany model.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Super jest ten daf i moim zdaniem lepiej mu z chłodnił, razem ze scanią prezentują się super, kto wie może i do mnie trafią oba egzemparze, bo patrząc na detale w modelach, przykuwają moją uwagę :).

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Dzięki za komentarze dziś zaprezentuję kolejny nabytek który zakupiłem z poprzednim dafem ;)

Volvo FH IV Globetrotter xl " WILLI BETZ " (CZ)
IMG_7478.JPG

IMG_7471.JPG

IMG_7464.JPG

I na koniec coś z dalszej części kolekcji ;)
Man Tgs Lx " Spedition KOLLNER " (D)
IMG_7456.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Manik ładny bo dość że z małym silo na cement to jeszcze w wąskiej kabinie . Natomiast volvo to kapitalny model . Ilość szczegółów w można powiedzieć seryjnym modelu jest oszałamiająca . Bardzo mi się podoba .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Volvo bardzo fajne, ale już zaczyna mi się nudzić. Wszyscy je pokazują i pokazują... Natomiast Zestaw z Manem wygląda rewelacyjnie. Podoba mi się.

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Witajcie dawno mnie nie było więc dziś pokażę dwa modele :)

Pierwszy z nich to Scania R Streamline Topline " Jens Bode " (D) którą dostałem od mojej Dziewczyny :)
IMG_9526.JPG

IMG_9531.JPG

IMG_9530.JPG

IMG_9520.JPG

A drugi model to Volvo FH IV Globetrotter " Willi Betz " (CZ)
IMG_9534.JPG

IMG_9544.JPG

IMG_9546.JPG

I to na tyle muszę w tygodniu jeszcze pokazać wam kilka modeli ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Jak dla mnie volvo od WB bardzo fajnie wygląda i zdecydowanie tą prezentacje wygrywa . Scania od Jens Bode też fajna , szczególnie mi się z tego zestawu ciągnik podoba , ale całość jako zestaw już mniej . Czegoś albo jest w nim za dużo , albo za mało . Jak masz kilka modeli do pokazania , to pokazuj pojedynczo i np. co 3 dni żeby zabawa w komentowanie trwała dłużej :)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jens Bode kompletnie nie w moim stylu, ale oddać trzeba że bardzo dobrze jest odwzorowana względem oryginału. Willi też fajny. Podoba mi się w nim szary (plastikowy) zderzak. :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Oba modele bardzo fajne ale Volvo moim zdaniem lepsze i to nie dla tego że Betz.
Swoja drogą teraz te ciężarówki mają mniejszy prześwit niż osobówki z lat 80-tych.:);)
Nowe hasło transportu , zderzakiem po ziemi.:ROFL:

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Moim zdaniem też za dużo tego, najpierw mnie pouczali teraz tu... :D ale teraz rozumiem przez co są takie duże prezentacje, pewnie dlatego Łukasz chciał wynagrodzić długą nieobecność w swoim temacie i stąd taka obszerna prezentacja tak samo w moim temacie RudTrans :D tak więc wszystko rozumie. Modele super, też chciałbym mieć taką dziewczynę która by mi kupowała modele, moja to ma o to pretensję że kupuje :D.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Po pierwsze to gratuluję takiej dziewczyny ,są jeszcze takie na Świecie ;).:ostrozny:.szok .(y) po drugie sam jestem fanem WB :):):)i te Volvo bardzo mi się podoba w tym zestawieniu(y) ,ta zielona Scania także jest bardzo fajna (y)i model nie tuzinkowy i dziewczyna trochę kasy na niego wydała .:);)