• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja - <LUKASZ 87>

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.770 4 0
Oj dzieje się w tym temacie. Po trzy Scanie na prezentacje to już nie żarty! :ROFL: Cała trójka bardzo ładna ale autotrasporter jak dla mnie najfajniejszy. :D Do pełni szczęścia brakuje tu tylko ładunku. :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.770 4 0
Scania zdecydowanie rządzi w temacie, chociaż najjaśniejszą "gwiazdą" jest chyba T6 z najwyższym dachem. Brakuje mi tu tylko trochę kogutów, bo jak rozumiem jest to jakiś wóz serwisowy. :) Kolejnym modelem , który wpadł mi w oko jest zielony zestaw z Kempf-em. Fajnie zgrane kolory, dobrze się to ogląda.
Fajnie , że wracasz też do tych starszych "skakanek" . :D 144L i 530 KM Świetny model i te pomarańczowe halogeny... :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.315 67 1
Ta zielona mi nie co przypomina scanię "Radeckiego" . Ogólnie bardzo ładne zestawy . Scania hauberka ładnie sie z tą złomiarą zgrała . Czwórka z silosem to swojego rodzaju klasyka , podobnie jak z żwirowymi wywrtotkami . Fajną ciekawostką jest ta nowa scania z burtówką .

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.157 5 1
Elegancko prezentuje się zielona eSka z wanną pod kolor, bardzo spodobało mi się to zestawienie. Torpeda to już śmiało można powiedzieć klasyka, u Ciebie z kilkoma skromnymi dodatkami prezentuję się jeszcze lepiej. Modele na zdjęciach jak i na żywo prezentują się rewelacyjnie. ;)