• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.498 109 2
Bardzo fajne modele są dziś pokazane . Szkoda tylko że ta podkontenerówka nie jest krótsza . Swoją droga to ciekawi mnie czy kiedyś przyjdzie taki moment w którym to kolega Mikołaj i Broda pokażą nam wszystko co mają pochowane w zakamarkach ;)
Oj nie wiem czy przyjdzie taki dzień ;):D:ROFL:, pomału pokazujemy, zapraszam na wystawę będziemy na niej z Mikołajem pokazywać.;)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Witam
Model ostatniego Volvo i u mnie gości. Kupiłem go chyba z uwagi na malowanie. Poprzednie modele też cieszą oko.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.610 67 1
Może kiedyś ten dzień nadejdzie :D co do wystawy to raczej wątpię gdyż :
po pierwsze - bardzo daleko
po drugie - nie ma morza
po trzecie - bodajże mam osiemnaste urodziny w rodzinie , także szykuje się rodzinna impreza wyższej rangi .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.152 387 20
Obydwa Volva w tym malowaniu prezentują się bardzo ciekawie. Najfajniejsza pierwsza fotka :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.152 387 20
Aż poszedłem sprawdzić, czy mój nie zniknął :D
Świetny jest ten zestaw. Nie dość, że SK-acz, to jeszcze w wysokiej kabinie. No i te kolorki. Kapitalnie wygląda na tej górskiej drodze. (y)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Jeżeli chodzi o mnie to ten SK-acz jest piękny:)
Kolorystyka rewelacyjna , a sam model w sobie też fajowy!

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.152 387 20
SK-acze bardzo fajne. Najlepszy ten ostatni, świetnie ma zrobioną naczepę.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.152 387 20
Widzę, że moda na zabudowy napojowe. Drugi dużo ładniejszy.