• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Piękny jest ten Steyr i z chęcią bym go u siebie widział . Patrząc na to jak wyglądał w zapowiedziach to zawsze mogły by nas czekać takie niespodzianki .

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Dzięki, że mi przypomniałeś o tej Scanii Heide, musze się w nią zaopatrzyć. A ostatnia prezentacja niczego sobie. Bardzo ładnie.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Rewelacyjny Steyr. Wykonanie pierwsza klasa, niezły rodzynek do kolekcji. A Manderslooty to jedna z ciekawszych serii od AWM. Tego FH kiedyś posiadałem, ale nie mogłem już patrzeć na ciągle wyginający się dach w chłodni. :rolleyes:

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.841 4 0
Steyr świetny, widziałem na żywo. Chciałem go nawet kupić, ale nie miałem pomysłu, jak ładować na niego "puszki"... :ROFL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.941 387 20
Bardzo fajne te miniaturki. Bardzo fajne malowania. Ciekawie wygląda czarny z logo FIAT-a na blendzie. (y)