• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Miki super Ci to wyszło a te ciągadło miało odzwierciedlenie w realu widziałem na własne oczy i to nie cyrkowóz tylko objazdowe wesołe miasteczko z karuzelą która nazywała się Break Dancer (y).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Ło matuchno!!!:eek: A ten tu gdzie się zaplątał na Twojej górskiej drodze?:podstepny: Taki gabaryt na takich zakrętach?:D:D:D
A tak na poważnie, to ciekawie gabaryt na takich zakrętach wygląda. Pilot też fajny.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Gabaryty, zawsze mi się podobały i pewnie będą mi się podobać co do górskiej drogi, niestety nie ma wyboru, czasem muszą przejechać i taką drogą :D
model bardzo się podoba, zawsze chciałem mieć cały wiatrak jednakże uzbieranie całego jest dosyć drogie :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Pilot fajny , ale jak dla mnie gabaryty w malowaniu Ter Linden sa genialnie . Jedne z ładniejszych modeli do gabarytów jakie wyszły . Sam żałuję że jeszcze takich nie mam .

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Zdecydowanie warto posiadać ten zestaw- dla samego ciągnika chociażby. 4 osiowy DAF SSC bez spoilerów i z wieżą :gwizd:(y)

PS:

Ostatnio edytowane:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Już dawno zastanawiałem się nad zakupem któregoś Lindena. Firmę widać też czasem przy budowach elektrowni wiatrowych u nas w kraju. A czteroosiowy Daf to raczej rzadkość u Herpy.