• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Swietna kolekcja, uwielbiam oglądać Twoje modele jak i zdjęcia, Pekaes z Roco mimo iż nie jest jakoś super wykonany to wzbudza we mnie pozytywne emocje. :D

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Irokez i zobacz, że nikt nie zna tego modelu i nikt nawet go nie komentuje :cry:.
A może podpytaj ile ich było i ciekawe ile przetrwało do dziś ?
Prawdę mówiąc to Irokez szybciej opisał ten model niż ktoś zdążył zapytac(tak było w moim przypadku).Ja miałem właśnie pytać czyja to kremowa naczepa?

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.637 47 0
Irokez i zobacz, że nikt nie zna tego modelu i nikt nawet go nie komentuje :cry:.
A może podpytaj ile ich było i ciekawe ile przetrwało do dziś ?
500 sztuk było ich zrobionych, do tego 500 Iveco Eurotechów.Do tego po 250 chłodni dla każdego ciagnika i po 250 firanek dla każdego ciągnika.Masz rarytas, którego niewiele jest pewnie w tej chwili.Modele były robione tylko i wyłacznie dla Pekaesu i nie trafiały do handlu.Miały to być prezenty dla lepszych klientów tej firmy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.161 387 20
Piękne modele pokazujesz. A ten PEKAES z białą tęczową chłodnią to naprawdę rarytas. Szkoda, że tylko tyle modeli było zrobionych. Nie widać ich na żadnych aukcjach. Gratuluję posiadania takiego unikatu.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.057 158 2
Ten model Dafa powoli odchodzi w zapomnienie w skali 1:1, dlatego jest coraz cenniejszy także w 1:1

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.161 387 20
Dafy bardzo klimatyczne. Właściwie to każde malowanie ma coś w sobie, co przyciąga wzrok. Wszystkie, jak dla mnie, fajne.

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Ja nie zabardzo lubię te akurat typy/modele DAFow tak ten zielony bardzo mi sie spodobal. Świetny jest i bedziemy musieli chyba zrobić międzynarodowy handel wymienny bo muszę go mieć. :) A wiesz chyba, że nie dam Ci spokoju dopóki go od Ciebie nie wyrwę :D

dkmgtc88

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
DAFiki Ati bardzo ładne, mam duży sentyment do nich, pamiętna pierwsza trasa po węgiel i 3 dni w kabinie przy której aby rozłożyć górne łóżko trzeba było pochylić do przodu fotele ;D

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.161 387 20
Bardzo klimatyczne te małe ciężarówki z dawnych lat. Ciekawie się prezentują na tej górskiej drodze. Fajna odskocznia od dużych zestawów z naczepami. A najfajniejszy NAGEL.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Nagel najbardziej mi się podoba. Tak się czasami zastanawiam nad nazwą NAGEL , bo to na polski gwóźdź. Patrząc na potencjał firmy to na pewno nie do trumny!

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
A ja z innej beczki.Patrząc na zdjecia do widzę,że zima doprowadziła do pozapadania sie drogi;) Modele miluchne,a na "Nagela" coraz wieksza moda:)