• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

Reakcje
11.587 67 1
Aluminium ciekawostka . Też zawsze myślałem że to ruchoma podłoga a tu proszę . Fajnie że ma z tyłu przetłoczone szyber . Swoją drogą taką loche w rzeczywistości kipować to nie bardzo .

Reakcje
11.587 67 1
Dlaczego?? Podstawa to stabilny grunt pod kołami, a po drugie w takich naczepach na wywrocie z tyłu powinna być umieszczona poziomica do korygowania poziomu. I musi być dobrze.:)
Z tym stabilnym gruntem to wiadomo jak jest na wywrotkach . Nieraz się człowiek musiał tak nakombinować żeby zestawu nie położyć że głowa boli . Czasem się zdarzały nawet utwardzone tereny , i tak był cyrk jakich mało z ustawianiem się .

TRANS KASINKA

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Fajna kolorystyka tego Daf-a. Model dość ciekawy, choć trochę nie pasują mi te osłony przeciw najazdowe za osiami w naczepie, trochę są za nisko a poza tym tam powinno być chyba miejsce na koło zapasowe. Muszę sobie sprawić jakąś podłogę bo coraz bardziej podobają mi się takie zestawy.

Pozdrawiam