• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.052 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dziś model który dostałem jako prezent pod choinkę .
Zapraszam :
1138. Renault Range T - Koblar Transport (Herpa)
1.2 Renault Range T Koslar 1 [1024x768].JPG

1.2 Renault Range T Koslar 2 [1024x768].JPG

1.2 Renault Range T Koslar 3 [1024x768].JPG

1.2 Renault Range T Koslar 4 [1024x768].JPG

Zapraszam do komentowania .
Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.720 387 20
Rewelacyjne malowanie tego zestawu. (y) Pięknie wygląda. Renia z grillem w bieli idealnie jest tu spasowana. Designer tego zestawu miał gust. (y) Gratuluję posiadania.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.052 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Pora na nastepną renie w mojej kolekcji . Tym razem to już 9 sztuka z tej firmy . Dodam jeszcze link z artykułem jaki się ostatnio pokazał o tym w jakim kierunki pojazdy z tej firmy pojechały :
https://40ton.net/trasa-ze-szwajcarii-do-liberii-nowoczesne-zestawy-z-europy-w-afryce-zachodniej/
Zapraszam :
1139. Renault Range T facelift - Schöni (Herpa)
1.3 Renault Range T Schöni 1 [1024x768].JPG

1.3 Renault Range T Schöni 2 [1024x768].JPG

1.3 Renault Range T Schöni 3 [1024x768].JPG

1.3 Renault Range T Schöni 4 [1024x768].JPG

Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.052 67 1
Druga renata do kompletu
Zapraszam :
1140. Renault Range T facelift - Schöni (Herpa)
1.4 Renault Range T Schöni 1 [1024x768].JPG

1.4 Renault Range T Schöni 2 [1024x768].JPG

1.4 Renault Range T Schöni 3 [1024x768].JPG

1.4 Renault Range T Schöni 4 [1024x768].JPG

Range T razem :
1.5 Renault Range T 1 [1024x768].JPG

1.5 Renault Range T 2 [1024x768].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.937 5 0
Kontynuacja tematu Renault T... :) Trzy ostatnie prezentacje i trudno o faworyta. Słoweńska spedycja to rzadkość w tej skali i choćby z tego tytułu wart posiadania.
Schoni to klasyka gatunku. Bardzo ciekawa rozbieżność w numerach taborowych... :niepewny: Ta H-zerowa rodzina liczy już spokojnie kilkadziesiąt sztuk i zebranie całości to już niezłe wyzwanie! :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.720 387 20
Barwy Schoni bardzo fajnie wyglądają na tych "Reniach"... Herpa włożyła sporo pracy w te modele, dwukolorowe felgi, fajne malowanie. Zainwestowała tak dużo, że zabrakło farby na tylną belkę... :ROFL::ROFL::ROFL:

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.343 5 1
Dzieje się w tym temacie, jak zawsze czlowiek musi nadrobić zaległości ale to zdecydowanie na +. :LOL: Zacznę od składaka z naczepą "Interovo", Polska siedziba tej firmy znajduję się w moich okolicach co prawda nie użytkują pojazdów marki Renault, jednak zdarzało się, że ich naczepy ciągali podwykonawcy, także i takie zestawienie może pasować. Bardzo mi się spodobał ten składak... Dachser to trochę nie moja bajka jeśli chodzi o firmy ale zestawienie z Renówką bardzo ciekawe. No i Schöni... Bardzo ładne malowanie i może kiedyś na tym bym zakończył ale... Trasy jakie wykonuje ta firma rzuciły mi zupełnie inne światło na nich. Schöni ostatnio odbyło kurs do Afryki a dokładnie do Liberii. Liczę, że pojawi się jakiś model z jakimś nawiązaniem do tej trasy, przykładowo z otwartym kartnetem TIR to byłoby coś...

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.052 67 1
Dzisiaj zmieniamy markę modeli na te z gwiadą . Miesiąc Renault się skończył :D
Zapraszam :
1141. Mercedes-Benz Actros MPI - Schöni (Rietze)
2.1 Mercedes-Benz Actros MPI Schöni 1 [1024x768].JPG

2.1 Mercedes-Benz Actros MPI Schöni 2 [1024x768].JPG

2.1 Mercedes-Benz Actros MPI Schöni 3 [1024x768].JPG

2.1 Mercedes-Benz Actros MPI Schöni 4 [1024x768].JPG

Schöni razem:
2.2 Schöni 1 [1024x768].JPG

2.2 Schöni 2 [1024x768].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Drzewiarz

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.137 15 0
Mercedes prezencje się nieźle, a naczepa znakomicie (y) Szczerze mówiąc to MB na tle Renówek poległ :D Nie wiem z czego są wykonane w nim przednie reflektory, ale wygląda na zdjęciach, jakby miał puste oczodoły :p

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.720 387 20
Ciekawy model. Szkoda, że Rietze nie podmalowało przednich reflektorów od tyłu na srebrno. Byłby odblask i nie wyglądałyby na puste w środku.
Duży plus za tylną belkę... (y)