• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.646 109 2
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Następna gruszka w mojej kolekcji . Muszę przyznać że dość długi czas zazdrościłem tego modelu kilku Kolegą . Zawsze gdy się pojawiał na serwisach aukcyjnych to mi uciekał , aż nagle jest . Niestety lekko wybrakowany bo nie ma zderzaka . Jakby komuś zalegał to z chęcią przyjmę .
Zapraszam :
1062. DAF 95 - Meppeler betoncentrale (Herpa)
Zobacz załącznik 1039238
Zobacz załącznik 1039239
Zobacz załącznik 1039240
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek
Szukałem , nie mam niestety zderzaka :(

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.803 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Nastała wiekopomna chwila , a mianowicie po latach boju temat osiągnął 400 strone . Niestety zaczyna się smutnym wpisem , ale za to Osoba która ten wpis poczyniła to jeden z Mentorów mojego kolekcjonerstwa :D Dalej lecimy z tymi "zakręconymi" pojazdami . Dzisiaj taka klasyka jeśli chodzi o gruszki .
Zapraszam :
1063. Mercedes-Benz SK (Herpa)
16.1 Mercedes-Benz Sk 1 [800x600].JPG

16.1 Mercedes-Benz Sk 2 [800x600].JPG

16.1 Mercedes-Benz Sk 3 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.646 109 2
Gratuluje 400 stron tematu, cieszę się że nazwałeś mnie mentorem ;) :) :) ( to chyba nie jest obelga :) :) :) )
Przerosłeś mnie w kolekcjonowaniu zbierasz całe spedycje , ja tak nie umiem, ja jestem po prostu zbieraczem.
Bartek życzę Ci co najmniej następnych 400 stron w tym temacie i niech Twoja kolekcja rośnie w siłę.
Fajny Mercedes i ma potencjał (y)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.903 5 0
Dwie ciekawe beton-mieszarki w wersji cztero-osiowej... :) O ile SK nie wyróżnia się niczym szczególnym, to już DAF 95 jest naprawdę niezłym rarytasem! :)
Gratuluje 4-setnej strony, a co za tym idzie - ogromnej kolekcji! :)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.803 67 1
Kolejny SK w mojej kolekcji . Ten lekko uszkodzony , a mianowicie brakuje rynny spustowej .
Zapraszam :
1064. Mercedes-Benz SK (Herpa)
16.2 Mercedes-Benz Sk 1 [800x600].JPG

16.2 Mercedes-Benz Sk 2 [800x600].JPG

16.2 Mercedes-Benz Sk 3 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.803 67 1
Dziś taki actros MP III bodajże z edycji dealerskiej .
Zapraszam :
1065. Mercedes-Benz Actros MPIII (Herpa)
17.1 Mercedes-Benz Actros MPIII 1 [800x600].JPG

17.1 Mercedes-Benz Actros MPIII 2 [800x600].JPG

17.1 Mercedes-Benz Actros MPIII 3 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.903 5 0
O ile SK nie wzbudza większych emocji, to już Actros jest naprawdę ciekawy. Uwielbiam wszystkie odcienie tego koloru na kabinie a do tego ta sama farba na fragmentach zabudowy... Piękna "gruszka"! :D