• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.205 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Jedziemy dalej z tą budowlanką . Dziś model który dość długo mi chodził po głowie , aż przyszedł do mnie :D
Zapraszam :
1009. Renault Premium II - Amelung (HERPA)
3.1 Renault Premium II Amelung 1 [800x600].JPG

3.1 Renault Premium II Amelung 2 [800x600].JPG

3.1 Renault Premium II Amelung 3 [800x600].JPG

3.1 Renault Premium II Amelung 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.939 5 0
Tu niezmiennie - brak przestojów... :)
Georgi - Jeden z dwóch modeli jaki Herpa wypuściła w tym malowaniu. Świetny szczegół w postaci oznaczenia modelu na drzwiach. Do szczęścia brakuje jeszcze Scanii ale może być co raz trudniejsza do upolowania. :)
Prezentacje Melmer-ów
Jeżeli pozostały Ci tylko dwa do zebrania, to chylę czoła... Podkolekcja imponująca tak ilościowo, jak i ze względu na różnorodność. Ok, 50 miniatur z tej samej firmy musi robić wrażenie. :) Najbardziej przyciąga wzrok Steyr.
1000-czny model.
Jelcz w takiej wersji to bardzo dobry wybór. Świetna konfiguracja a do tego kultowy Transbud. Do pełni szczęścia brakuje tylko tablic. GRATULUJE tak dużej ilości miniatur i jeszcze raz - czapki z głów! :)
Transmlecz.
Takiego bardziej Ci zazdroszczę , jak tego poprzedniego. :D Nietuzinkowa wersja no i ta zabudowa... Piękny duet.
Iveco PEKAES.
O tym modeli napisano już chyba wszystko. Na pewno wart posiadania.
Link, Waberer's, Omega.
Klasyka nowożytnej historii transportu. Linka kiedyś sobie kupię, mimo "kilku" nieścisłości. :D OMEGA , pewnie ma ją większość z nas. Na chłodni coś tampodruk krzywo siadł... :confused: Tak czy inaczej - im więcej miniatur z "naszym" akcentem tym lepiej. :)
Raben.
Jest pewien niezrozumiały fenomen tego modelu, ale pewnie jeszcze jestem za młody... :ROFL: Tak czy inaczej - też chciałbym mieć! :D
DAF Rico.
W tym malowaniu dalej jest to coś! :) Fajnie , że ruchoma podłoga To chyba jedyna taka zabudowa w roli "polonika".
Scandinavian Exprss
Jakiś czas temu był duży szał jeżeli chodzi o ten model. Dla mnie świetny mimo tyłu naczepy. Naczepa nie za często spotykana w naszej skali. Podoba mi się i wart posiadania.
Zdjęcie grupowe - piękne! :)
Dornbieren.
Kolejne z ciekawych malowań a co za tym idzie bardzo cenione wśród zbieraczy. :) Konfiguracja wywrotka + TU3 przyciąga wzrok. Tak jak pisał Tomek, zebranie całej rodziny nie jest ani łatwe a tym bardziej tanie. :)
Na koniec Premium Amelung.
Model limitowany z 2011 roku i tak jak pisał Marcin, lampy na 99% niefabryczne, co nie oznacza , że gorsze. :D Fajna miniatura, tym bardziej, że dużo tych aut w PL jeździ właśnie spięte z wannami. To teraz trzeba jeszcze Renault T z kontenerem. :)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.205 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
To jeszcze jedna ładna wywrotka na weekend :D
Zapraszam :
1010. Man TGX GX - Johann Fischer Spedition (HERPA)
3.2 MAN TGX GX Johann Fischer Spedition 1 [800x600].JPG

3.2 MAN TGX GX Johann Fischer Spedition 2 [800x600].JPG

3.2 MAN TGX GX Johann Fischer Spedition 3 [800x600].JPG

3.2 MAN TGX GX Johann Fischer Spedition 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .