• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.790 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Cieszę się że poprzedni model wzbudził duże zainteresowanie , a co za tym idzie sporo komentarzy się pojawiło . Dzisiaj kolejna nowość , jak dla mnie jedna z ładniejszych w ostatnim czasie . Również jest to pierwszy model z naczepą żywcową w mojej kolekcji .
Zapraszam :
663. Scania S - Joachim Nisch (herpa)
P1340149 [640x480].JPG

P1340164 [640x480].JPG

P1340168 [640x480].JPG

P1340181 [640x480].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.402 387 20
Model może i piękny, ale jak już napisałem u kolegi, szkoda, że Herpa nie zrobi nowej wersji naczepy do wożenia żywca. Jakoś ta stara konstrukcja nie pasuje mi do nowych ciągników. Samo malowanie wygląda świetnie, a i zrobiony tył naczepy też jest fajnym uzupełnieniem miniaturki. Całokształt na plus, ale stary typ naczepy na minus.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.507 2 0
Widzę że i u ciebie Bartek zagościła nowa Scania do przewozu żywca:)zestaw jak i jego malowanie wyglądają rewelacyjnie(y)więc można powiedzieć że Herpa postarała się przy wykończeniu tego modelu:)dobry zakup.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.790 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie model
Dzisiaj model który od dłuższego czasu chciałem mieć u siebie i w końcu się udało . Będzie to kolejny zestaw do przewozu żywych zwierząt . Jako że w poprzedniej prezentacji był ostatnio wydany zestaw do tego typu transportu , tak tym razem chyba pierwszy model jaki wyszedł z tym modelem naczepy .
Zapraszam :
664. Renault Magnum AE (herpa)
P1340198 [640x480].JPG

P1340213 [640x480].JPG

P1340216 [640x480].JPG

P1340233 [640x480].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Patrząc z perspektywy poprzedniej prezentacji, w odniesieniu do ostatniej, wyraźnie widać że model tej naczepy jest już wiekowy. Za to magnumka jak u dziada w tym wydaniu dobrze się prezentuje. :D