• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Bardzo ciekawa wersja tego Steyra. Podoba mi się. (y) Kapitalnie wygląda z oznaczeniami i pomalowanymi tylnymi lampami.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.781 4 0
Jak by żywcem wyrwany gdzieś z okolic Salzburga, Górnej Austrii lub Tyrolu! :D To koło zapasowe za kabiną jest kapitalne a i pomysł na tego typu naczepę też zasługuje na uznanie. :D

Reakcje
11.352 67 1
Świetne modele pokazałeś . Czerwona pięknie sie prezentuje . Bordowa wygląda jak taki ex. Transbud Windyki . Natomiast Steyr jest kapitalny . Jak dla mnie najlepszy z tych co pokazałeś .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.781 4 0
O kur....! :eek: No pojechałeś grubo Kolego! :D Inspektory już jadą! :ROFL:
Kawał zestawu i kapitalna konfiguracja. Nie wiem co lepsze - ośki w Volvo, czy sama przyczepa, czy mnogość detali... Podoba mi się BARDZO! :D
Jak by Ci się znudził, to wiesz gdzie mnie szukać... :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Świetny model zrobiłeś. Pięknie wygląda Volvo na 4 osiach. A i kontenery zrobione bardzo dobrze. Całość na ogromny plus. (y)