• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Super wygląda, tak jak napisał Maciek fajnie byłoby pomalować piasty i może przewiercić 'dziury' w przednich kołach. Ale mega szacunek za czyste wykonanie i ruchome zawieszenie!

Zyga59

Aktywny użytkownik
Reakcje
52 0 0
Oba modele fajne, ale jestem fanem scani i ta bardzo mi się podoba. Fajnie jest pomalowana i tę felgi super wyglądają i pasują do reszty zestawu.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.513 67 1
Mercedes ma bardo fajną konfigurację i trzeba przyznać że jest świetnie wykończony . Natomiast scania ma świetne malowanie . Mi się bardo podoba . W tych barwach można kilka fajnych modeli sobie zebrać .

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Super efekt. U nas w zasadzie takie Liazy jeździły z krajowymi przyczepami, rzadko zdarzały się takie jak na zdjęciu (o ile w ogóle się zdarzały). Tak czy inaczej, ekstra model.