• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja - kacper1224

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Tak jak ostatni zestaw Magnuym jest przezaje**ty, tak ja nadal pozostanę wiernym fanem Stralisa z AWMu - po twoich zabiegach to model perfekcyjny!

OP
OP
kacper1224

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Mam nadzieję, że mnie nie pobiją za tak duży odkop... (n) Ostatnie 2 tygodnie udało mi się znaleźć czas i chęci :p na dokończenie kiedyś rozgrzebanych modeli. Efekty poniżej, głównie w niedługim czasie będę pokazywał "składaki z tego co mam.

Renault Magnum 2008 + podkontenerówka z kontenerem chłodniczym 45ft DFDS Logistics.

Scania R Topline + naczepa DSV firanka zrobiona kiedyś kiedyś przez Michała na moją prośbę. Muszę przy naczepie jeszcze dorobić obrysy po bokach.

A kiedyś pokazywana Magnumka trafiła pod Schenkera. Lamberet został sprzedany. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.173 387 20
Bardzo ciekawe miniaturki. Z Twoimi dodatkami wyglądają bardzo realistycznie. No i oczywiście kapitalne zdjęcia. Gratuluję. (y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Scania z naczepą DSV jest po prostu genialna. Naczepa dopracowana w każdym detalu, ten zderzak promowy. No więcej do szczęścia nie trzeba :D Ale jak dla mnie do ostatniego Magnum bardziej pasowała by jakaś firanka. Schenker mnie kojarzy się z zajechanym FH2 :D Ale i tak super prezentacja! ;)

OP
OP
kacper1224

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Witam, bardzo dziękuje za wszystkie komentarze. Skoro ostatnio było za dużo to dzisiaj jeden model, który zapewne już był pokazywany na forum. Dostałem go kiedyś na urodziny i sobie tak leży jako pudełkowiec. :)

MAN TGX XLX H&S Transport Herpa ID 303798

DSCF5771.jpg
DSCF5772.jpg
DSCF5775.jpg
DSCF5774.jpg