• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja jageer-a

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Czas odkurzyć aparat, jak widać telefon to telefon.... Postaram się następnym razem :)
Nie narzekaj na telefon. Ja od ładnych kilku lat robię zdjęcia tylko telefonem i nie narzekam. Oddal się trochę od modelu i trzymaj aparat nieruchomo, daj szansę, żeby złapał ostrość i jak dotykasz przycisku migawki to nie ruszaj telefonem. Potem najwyżej wykadrujesz zdjęcie i zobaczysz, że będzie naprawdę ostre. :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Klaeser - takich niespodzianek i ja sobie życzę... :D Poprzedni model ( wbrew pozorom) jeszcze ciekawszy. Widzę go pierwszy raz. Bardzo dobrze zrobiony, szkoda tylko, że zabrakło na koła... :( Jak się nie mylę, pierwsza miniatura z typowo "paleciarskiej" branży. :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Kolejny ciekawy model. Scania bardzo fajnie wygląda w tych barwach. Uroku dodają dwukolorowe felgi.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.219 69 0
Świetny jest ten man:love:, do dzisiaj się nad nim zastanawiam, mógłbyś wstawić fotkę od tyłu?
Modele Kube&Kubenz również się świetnie prezentują(y), kiedyś miałem stralisa w ich barwach.