• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja dziarki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.743 387 20
A to Maćku już inna kwestia :LOL:
Bynajmniej nie mam jak na razie takiego problemu, a jeśli się pojawi to wybuduję sobie większy dom :ROFL:
No to trzymam kciuki i życzę Ci, żebyś miał możliwość wybudowania sobie dużego, ale naprawdę dużego domu, bo kolekcja potrafi się rozrosnąć do niewiadomo jak ogromnych rozmiarów i nawet nie zauważysz kiedy to się stanie. Mówię to z własnego doświadczenia... ;)

OP
OP
dziarka

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
No to trzymam kciuki i życzę Ci, żebyś miał możliwość wybudowania sobie dużego, ale naprawdę dużego domu, bo kolekcja potrafi się rozrosnąć do niewiadomo jak ogromnych rozmiarów i nawet nie zauważysz kiedy to się stanie. Mówię to z własnego doświadczenia... ;)
Dzięki Maćku za szczere życzenia mając świadomość, że rozmiary kolekcji taką mogą przybrać wielkość.
Powoli tego doświadczam przy moich zbiorach modeli z branży rolniczej gdzie skale to 1:43 lub 1:32 a one już trochę miejsca zajmują;)
...ale czego się nie robi dla pasji!:D

OP
OP
dziarka

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Tym bardzie się cieszę Bartku, że mimo Twojej niechęci do aut spod logo gwiazdy model Tobie się podoba :)

Dzięki Brodagaz, jakoś w fajnej konfiguracji trafiają mi głównie Merce :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.743 387 20
Znany i lubiany model. Fajnie wygląda ta niebieska kabina z żółtym grillem. Fotki też fajne. (y)

OP
OP
dziarka

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Nie da się go Maćku nie lubić. Chyba jedna z bardziej kontrastowych kabin w modelach Herpy.
A co do fotek...to staram się jak potrafię, by oddać to "coś" każdego modelu ;)

OP
OP
dziarka

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Zdjęcia Szwedki wykonane na wysokim poziomie(y)kolory świetnie dopasowane i takie ostre;)no i ten żółty grill kapitalnie się prezentuje na niej.
Miło mi, że miło prezentacje się ogląda. Dziękuję :)

Kolejny fajny zestaw w kolekcji, kolorystyka rzeczywiście dodaje Scani uroku i wyjątkowości. Podoba mi się (y)
Zatem raduje się moja dusza;), że kolejne modele wzbudzają zainteresowanie. Faktycznie, malowanie Nord Sud nie pozwala przejść obojętnie.

Model dosyć bogaty w detale. Scanie świetnie wyglądają w prostym malowaniu Nord Suda.
Kolor żółty na tle niebieskiego świetnie został dobrany. Szacun dla Norda i Scanii.

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Czerwony Actros z naczepą z takim zestawieniem kolorów świetnie się prezentuje. Belka to znany mankament, niestety. Podobają mi się żółte reflektory. Do twarzy Scanii w tym niebieskim z wyróżniającą się atrapą.