Całkiem sympatyczny model , można by zmienić te słabe Wikingowe koła na Herpę i będzie super.
Koła faktycznie pozostawiają trochę do życzenia, jednak pozostawię model bez zmian na osiach
Niechaj pozostanie Wikingowy
Podpisuję się pod przedmówcą. Zmienić koła i będzie to lepiej wyglądało.
Z pewnością masz rację, ale niech się wyróżnia takowymi kołami twórców z Wikinga
Jakoś te wikingowe ciężarówki do mnie nie przemawiają. Niby fajnie zrobione wypukłe rygle w tylnych drzwiach, pomalowane na czarno wycieraczki i uchwyty na podszybiu, a przednie światła takie plastikowe, nie mówiąc o braku tylnych... O kołach już koledzy napisali. W dzisiejszych czasach, kiedy Wiking potrafi zrobić pięknie oznaczone i wymalowane miniaturki Volkswagenów to taka ciężarówka jest nieporozumieniem... Przynajmniej dla mnie...
Maćku, zgadzam się z Tobą w każdym aspekcie dotyczącym pokazanego przeze mnie modelu poza nieporozumieniem
...coś tam w sobie ma, że może się podobać choć troszkę
To jedyny model tego producenta wśród moich ciężarówek, a to ze względu na uzupełnienie kolekcji modeli tego przewoźnika.
Fajny jest ten Nord, kilka poprawek i będzie git
Podoba mi się jasne wnętrze Mercedesa
Nord jako firma transportowa zainteresował mnie swoim intensywnym i kontrastowym malowaniem, więc zbieram jego kolekcję dostępną wśród modeli.
Jak każdy model ma swe plusy i minusy...mnie cieszy jego posiadanie