• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja---Dominik428

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.867 4 0
Beton-mieszarka wyszła naprawdę bardzo fajnie ale dla mnie numerem jeden jest oczywiście rodzinka z Pinsdorf (chyba, że są to auta z oddziału w PL). Volvo sam posiadam i jest to naprawdę bardzo ciekawy model. Do firmy , w której pracuje, co tydz. przyjeżdża ciężarówka z Polskiego oddziału.

OP
OP
Dominik428
Reakcje
38 0 0
Beton-mieszarka wyszła naprawdę bardzo fajnie ale dla mnie numerem jeden jest oczywiście rodzinka z Pinsdorf (chyba, że są to auta z oddziału w PL). Volvo sam posiadam i jest to naprawdę bardzo ciekawy model. Do firmy , w której pracuje, co tydz. przyjeżdża ciężarówka z Polskiego oddziału.
Siedziba firmy znajduje się w Gmunden :p a z takiego mojego gdybania to wydaje mi się że kiedy te modele wychodziły to raczej nie było oddziału w Polsce,:niepewny:ale mogę się mylić:cool:

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.867 4 0
Jak najbardziej z Gmunden (nawet na naczepach/tank silosach z austriackiego oddziału jest właśnie Gmunden). Pomyliło mi się z Nussbaumer Baustoff... Co do modeli, to również masz rację - filia w PL została otwarta pod koniec 2017 r. ;)