• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Damiana

OP
OP
DamLen

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Angermayr Spedition&Logistik jest rodzinną austriacką firmą działającą na rynku od ponad sześćdziesięciu lat. Obecnie flota opiera się wyłącznie na marce Daf w ilości około 130 pojazdów. Angermayr posiada oddziały w Czechach oraz Polsce, a konkretnie w Warszawie.

Zdjęcie: bartees111

bartees111.jpg
DSCN8343.jpg
DSCN8344.jpg
DSCN8345.jpg
DSCN8346.jpg
DSCN8348.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Fajne barwy ma ten zestaw. Bardzo fajnie uzupełniają go dwukolorowe felgi. Podoba mi się tak wykonany model.

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Jeden z ciekawszych DAF'ów XF Euro6 od Herpy, gratuluje nabytku. Teraz pozostaje do kompletu dobrać drugi identyczny zestaw tylko w starych barwach :).

Swoją drogą, ciekawe dlaczego ten przewoźnik odszedł od swoich starych barw, były bez wątpienia bardziej charakterystyczne.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Pięknie wykonany model jak i barwy super choć poprzednie malowanie tego przewoźnika chyba ciut bardziej mi się podobało ;) Na szczęście też stałem się posiadaczem tego DAFa.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.578 67 1
Rewelacyjnie się prezentuje ten daf w tym malowaniu . Fajny odskocznik od tych zielonych . Swoją drogą ciekawe czy na stałe już tak będzie czy to tylko taki jednorazowy projekt na kilka aut .

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.460 2 0
Damian myślałem że pierwszy zaprezentuje ten model ale się nie udało:(model wygląda kapitalnie w tym malowaniu dlatego też go posiadam w swojej kolekcji i wkrótce go zaprezentuje;)

OP
OP
DamLen

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Czas na obszerniejszą prezentację tego, co znalazłem w herpowskiej niespodziance. Daf XF Euro 6 w malowaniu holenderskiej firmy Jan Tromp, zajmującej się transportem na terenie krajów Beneluksu, niemiec, Anglii i Francji, a także przeniesieniami maszyn przemysłowych, usługami dźwigowymi i wynajmem wózków widłowych. Sam tabor to samochody marek Daf, Renault, Volvo i Scania w różnych konfiguracjach.

Zdjęcie: Wim Verspaandonk

62beb5bd6e485fe8e78eb25a5a4144e1--transport-pictures.jpg
DSCN8367.jpg
DSCN8368.jpg
DSCN8369.jpg
DSCN8370.jpg
DSCN8373.jpg

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Kolorystyka malowania tego przewoźnika zdecydowanie jest oryginalna, a DAF w tych barwach zasługuje na szczególną uwagę. Zestaw z Eindhoven fajną niespodzianką:)(y)