• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja Kolekcja Damiana

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Mi się ogólnie podoba. Zgodzę się, że trochę plastikiem zalatuje ale jakby podmalować jej wnętrze i kilka detali byłaby super.(y)

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Model właściwie niczym specjalnym się nie wyróżnia, ale malowanie ma dosyć ciekawe i w tej konfiguracji może się podobać.:) Lecz tylko do fotki tylnej belki, która rozwala wcześniejszy pozytywny odbiór modelu:( bo wygląda tak jakby naczepa pochodziła z produkcji z okresu przełomu wieków:(

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.858 4 0
Od tygodnia mam taki sam. Model mimo mankamentów, podoba mi się bardzo. Niestety, Herpa nie była była by sobą, jak by czegoś nie sp.....a . Puszka ma taki sam nr. jak Scania Jurgen Schmid, pokazany w moim temacie :mad::devil:...

OP
OP
DamLen

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Tym razem trochę mniej znany polonik produkcji AWM. Iveco EuroStar w barwach Euro Truck Podkowa z Mrokowa. Firma została założona 1990 roku i zajmuje się transportem międzynarodowym oraz sprzedażą nowych naczep Schmitz. Tabor to obecnie takie marki jak Mercedes, Scania, Man i Renault.

DSCN7692.jpg
DSCN7679.jpg
DSCN7681.jpg
DSCN7690.jpg
DSCN7688.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.138 387 20
Ciekawy model. Nawet nie wiedziałem, że takiego AWM wydał. Podoba mi się. (y) Nie za dużo Eurostarów wydano w modelach także ten jako polonik tym bardziej cieszy oko. (y)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Fajnie się prezentuje to Iveco.Nigdy nie widziałem takie modelu.Ciekawie się robi w tym zestawie ze względu na to że to polonik. :)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Piękny Fiat, jeden z najciekawszych modeli ciężarówek z tamtych lat. W tych barwach wygląda szczególnie dobrze - wydaje mi się, że zdjęcie pierwowzoru krąży gdzieś na którejś facebookowej grupie.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Kolejny fajnie prezentujący się model w twojej kolekcji i powiem że pierwszy raz go widzę(y)więc gratuluję zakupu takiego rodzynka:D

OP
OP
DamLen

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Scania R420 w malowaniu szwajcarskiej firmy CreaBeton, będącej producentem infrastruktury betonowej dla branży budowlanej i drogowej. Firma posiada własny tabor składający się min. z pojazdów Scania i Renault.

Zdjęcie: aku-modelle.ch

9053741.jpg

DSCN7697.jpg
DSCN7699.jpg
DSCN7701.jpg
DSCN7705.jpg
DSCN7707.jpg