• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Batonika

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Nie zabijajcie mnie za zdjęcia :) Specjalnie pożyczyłem lustrzankę, ale chyba i tak słabo mnie słuchała :(
Widzisz... Aparat sam zdjęć nie zrobi. Zdjęcia zawsze robi fotografujący. Już nie raz pokazywałem, że i telefonem można zrobić dobre zdjęcia, trzeba tylko chcieć... I to chcieć przede wszystkim poszukać trochę informacji, aby się nauczyć jak robić dobre zdjęcia. Poczytaj sobie, np. na tym forum, wpisy w takim temacie KLIK i może trochę Ci to pomoże w robieniu lepszych zdjęć. A jak nie to jest mnóstwo informacji w necie. ;)

A wracając do modelu to bardzo fajnie się prezentuje. Dafy z AWM-u mają swoje wady, o których już chyba wszystko na tym forum napisano, ale AWM-owskie malowanie jest bardzo ciekawe. Model wart posiadania.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Zgadzam się Magnumka w świetnym malowaniu,podoba mi się ten czarny koń z tą żółtą plamą.Rzadko podobają mi się modele od Albedo ale tutaj mamy super miniaturkę ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.398 109 2
Fajna magnumka , jak robisz zdjęcia to patrz czy nie zasłaniasz światła własną osobą bo praktycznie na wszystkich Twoich zdjęciach jest cień :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Świetne malowanie ma ta magnumka . Bardzo fajnie się prezentuje . Co do zdjęć to jak koledzy napisali że trochę za ciemno . Staraj się zawsze ustawić model pod słońce , zrobić mały zoom w trybie makro i nie zasłaniać światła .

OP
OP
Batonik90WnC

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Dzisiaj przyszła kolei na następnego Mercedesa SK. Coś dziwnie dużo ich u mnie w kolekcji :)

Dzięki za coraz pozytywniejsze komentarze, mam nadzieję, że z każdym modelem będzie lepiej :)
DSC_0079.JPG
DSC_0080.JPG
DSC_0082.JPG
DSC_0083.JPG
DSC_0086.JPG
DSC_0088.JPG
DSC_0093.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Pięknie się prezentuje w tych barwach, choć powiem, że wolę Volvo F88 w tych barwach.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Jak ktoś kiedyś słusznie zauważył , klamka prawdę Ci powie :D Tożto nie SK , a mianowicie poprzednik czyli NG (wąska długa klamka drzwi , SK klamka bardziej kwadratowa) . Fajnie się prezentuje .