• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Bartek - tuniu32

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Tak na marginesie,nie wiem czy pamiętasz ale naprzeciwko Tesco na Długiej tam gdzie stoi teraz taki żółty budynek -wiesz napewno jaki;) była baza WPO ale to dawne dzieje i juz teraz nie pamiętam jaka była ich kolorysytka:niepewny: Może to barwy z tamtych czasów:)

W tym momencie czuję się śledzony i obserwowany w moim miejscu zamieszkania hehe :) tak znam historię tego miejsca :)

poczekajmy na opinię Bartka ws. czerwonego kontenera, on tu jest ekspertem ;)

OP
OP
tuniu32

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Masz Paweł racje czerwonych nie było i takiego VOLVO też nie było,u nas jezdiły tylko volvo fm ale żaden z producentów takiego nie wypościł :(

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Masz Paweł racje czerwonych nie było i takiego VOLVO też nie było,u nas jezdiły tylko volvo fm ale żaden z producentów takiego nie wypościł :(

Pozostanie w takim razie taką regionalną ciekawostką - wariacją autora :p

pj-pauli napisał(a):
W tym momencie czuję się śledzony i obserwowany w moim miejscu zamieszkania​
Spokojnie nie należę do prześladowców/psychopatów kiedyś miałem okazję odebrać model osobiście:)Możesz spać spokojnie:LOL:
ufff... już mi lepiej :p

OP
OP
tuniu32

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Mam zamówione już kalki w barwach dawnego WPO i w niedługim czasie zaprezentuje coś ciekawego na podwoziu Jelcza 317:)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.260 67 1
Mi do gustu najbardziej przypadły modeli z silosami na haku . Szczególnie thier jest bardzo urokliwy . F12 tez bardzo ciekawym modelem , dużo uroku daje mu ten hak . Sporo prywaciarzy zaczynało od takich maszyn .

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
397 37 5
Mnie osobiscie najbardziej podoba ten ostatni skladak czyli Volvo. Bardzo ladnie wygląda i taki przyjemny dla oka.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.064 388 20
Tak, popieram przedmówców. SK-acz bardzo fajnie wygląda w tej konfiguracji. Co prawda trochę nie pasują mi chromowane felgi do tych hakowców, ale może i tak ma być.

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Z ostatniej prezentacj Man Klok Containers, to bardzo ciekawy model, chociaż nie jestem zwolennikiem zmian, ale do wymiany odrazu w nim są te chromowane felgi (chyba że to ma być złomiarz - show truck :p) i ta żółta osłona boczna błee...

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Żółta osłona taka była w oryginale.
Jak kiedyś przeglądałem w necie ich auta na wyposażeniu, wszystkie miały osłony w normalnych kolorach, żółtej nie odnotowałem, ale nie przeczę że takich nie było. Jednak żółty kolor na tym elemencie przeczy logice :) oczywiście kombinacja barw firmowych tej firmy jest bardzo charakterystyczna i wpada w oko i zostaje w pamięci.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.320 49 0
Teraz widzę że pomarańczowy Man z poprzedniej prezentacji idelanie będzie pasował na moje potrzeby firmowe.Pora go poszukać na Ebayu a potem zetrzeć te napisy z kontenerów i przemalować zderzak i błotniki na ciemno szaro.Mercedes SK z ISRu bardzo mi się spodobał.(y)