Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam serdecznie posiadam dość spory zestaw starego marklina AC i postanowiłem zbudować z tego makietę na płycie 2500x1250 tory mam już rozłożone tylko mam pytanie czy jest możliwość aby jeździło kilka lokomotyw i się zatrzymywały bo teraz albo jadą wszystkie albo stoją
Tak jak napisał wyżej kolega @jezyzie przenieś się do wątku dedykowanego Maerklinowi. Wracając do Twojego pytania, jeżeli będziesz chciał sterować cyfrowo, po makiecie może jeździć kilka lokomotyw z różną prędkością. Możesz nawet sterować lokomotywami jadącymi w przeciwnym kierunku na tym samym torze
Tak jak napisał wyżej kolega @jezyzieWracając do Twojego pytania, jeżeli będziesz chciał sterować cyfrowo, po makiecie może jeździć kilka lokomotyw z różną prędkością. Możesz nawet sterować lokomotywami jadącymi w przeciwnym kierunku na tym samym torze