• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Koleje Śląskie

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.411 510 29
Chłopacy nie chcę się czepiać, (w ostatniej chwili zamieniłem określenia) ale co z wyjątkiem taboru, bo ten jest przypisany do regionu,choćby poprzez malowanie, jest śląskiego w tym zdjęciu, takich "Śląskich klimatów " to można w centralnej Polsce na kopy znaleźć, postarajcie się trochę, choćby dla tych którzy nie znają tamtych okolic, lub rzadko tam bywają.
Kiedyś już o tym pisałem.

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
Szkoda, że barwy wojewódzkie nie zostały przejęte przez Koleje śląskie. Elfy i Impulsy by się w nich dobrze prezentowały.

Flirt Stadlera EN75-004 wjeżdża na Ksawerę

Elf 27WEb-004 wręcz przeciwnie...i mknie w kierunku Dąbrowy Górniczej.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.991 79 12
No i Adamie...rzuciłeś "w sieć" zdjęcie... i ciort wie ile czasu szukałem i nie znalazłem...( chyba jednak zdjęcie zaginęło w czeluści dysku)...
A chodziło mi o zdjęcie ER75 w wersji Kolei Mazowieckich i ww Kolei Śląskich na jednej szopie... (zrobione przy okazji reprofilacji Flirta KŚ na szopie Wwa Grochów ( MNG - kodyfikacja Kolei Mazowieckich).

Pozdrawiam z MMz:)

ps. reprofilacja była robiona chyba na zlecenie Stadlera w ramach P-??