• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Impreza Kolej na Białystok - Wystawa Modelarska Kolejowego 3-4 II 2024

Marcus-Polonus

Aktywny użytkownik
Reakcje
283 2 0
W imieniu Podlaskiej Grupy Modelarstwa Kolejowego zapraszam na pierwszą pełnowymiarową imprezę modułową w skali H0 w Białymstoku. Całość odbędzie się w ostatni weekend podlaskich ferii zimowych w sali gimnastycznej.
Na wystawie przede wszystkim będziemy prezentować moduły naszej makiety modułowej, tabor, który uzbieraliśmy oraz będziemy starali się odwzorowywać ruch kolejowy najlepiej jak potrafimy. :)

Więcej szczegółów dla zwiedzających będzie ujawnianych z czasem na fanpage'u na FB oraz w tym temacie. Link do strony na FB w stopce pod moim postem.

Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć do wspólnej zabawy na makiecie modułowej i zechce przyjechać ze swoim taborem lub modułami, polecam pisać bezpośrednio na stronie lub na mail stacjapgmk@gmail.com.

Kolej na Białystok A4.png

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGM
Reakcje
1.541 34 1
Nie wiem czy obaj maszyniści 1:87, którzy tak wspaniale zdali egzamin na Licencję Maszynisty H0 (1:87) na Hobby w Poznaniu są tu na forum. Ale gdyby byli i chcieliby dołączyć do maszynistów na imprezie, to mogą liczyć na moje składy i możliwość zdobycia świadectwa na ST44 i SU45. Prosiłbym tylko aby dać mi znać do końca weekendu (do najbliższej niedzieli) abym się mógł przygotować.

OP
OP
Marcus-Polonus

Marcus-Polonus

Aktywny użytkownik
Reakcje
283 2 0
Wystawa zakończona, sprzęty spakowane i odłożone na kolejne okazje.

Po tym co się działo i ile ludzi nas odwiedziło, z pewnością jeszcze nie raz się wystawimy w naszym Białymstoku. ;)
1000001593.jpg