Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Szopa rzeczywiście ładna, ale żywą tokareczkę to tylko udaje, nawet tokarz z rozpaczy bachnął na glebę.
Wyglądają zbyt współcześnie, a ta do zestawów kołowych ma z obu stron tarcze zabierakowe,(stare modele z lat dawnych, nowsze mają inne rozwiązania, ale mocowanie jest dwustronne) inaczej ten założony na tokarkę odleciał by szybko, nawet na małych obrotach, brak jakichkolwiek dźwigni do nastawiania prędkości obrotowej i posuwu, oraz imaków do mocowania noży.
A tak wygląda nowoczesna tokarka, ale na tej makiecie nie ma chyba dla takich miejsca.
Pomimo panujących upałów zbliżamy się do końca .
Został pokryty teren przed parowozownią płytami betonowymi i deskami pomiędzy torami na krawędzi obrotnicy .
Pierwsze przymiarki z bramkami trakcyjnymi na wiadukcie
Obrotnica podczas " przymiarki" pomostów oraz budki operatora
Marne ,nie marne , jest troch więcej piorytetow .
1- Rurociag jest tylko poskładany , docelowo będzie klejony .
2- Jak będziesz robil cos takiego i będzie Ci brakowało czasu ,to pogadamy .
Marne ,nie marne , jest troch więcej piorytetow .
1- Rurociag jest tylko poskładany , docelowo będzie klejony .
2- Jak będziesz robil cos takiego i będzie Ci brakowało czasu ,to pogadamy .
2- Jak będziesz robil cos takiego i będzie Ci brakowało czasu ,to pogadamy .[/QUOTE]
To nie pogadamy, nie zamierzam budować czegoś takiego, ale gdybym, z pewnością nie robiłbym tego pod presją czasu, im bardzie się spieszysz tym więcej popełniasz błędów, dokładne planowanie i przemyślenie poszczególnych etapów działania pozwala nieomal w 100% wyeliminować pomyłki.
Poza tym przestałem się spieszyć po tym jak się pewnego dnia śpieszyłem a potem cztery miesiące wycierałem d*** lewą ręką.
I tak podoba mi się Wasza praca, a dziś nabrałem małżonkę na zdjęcie ulicy, spytała tylko czemu tak pusto, odpowiedziałem że wszyscy są na wyborach.
...I tak podoba mi się Wasza praca, a dziś nabrałem małżonkę na zdjęcie ulicy, spytała tylko czemu tak pusto, odpowiedziałem że wszyscy są na wyborach.