• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kilka modeli Mecika

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Teraz już wiem kto go kupił! :ROFL:
To bodajże model Irokeza, ładna stylówka, ciekawie się prezentuje, a waloryzacja tylko poprawia jego oryginalność.
Bardzo mi się podoba! (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.184 387 20
Pięknie wygląda ten ciągnik. Waloryzacja na duuuży plus. Podoba mi się taki wygląd. (y)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jak nie Broda to Ty, no ludzie, co Wy macie z tymi Volvami :ROFL::ROFL::ROFL:
Ogólnie to ładny kontrast, w bieli mu nawet pasuje, ciekawe malowanie.
Fajna prezentacja! (y)

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Model fajny ale tło to porażka na całej linii i aż wstyd za taki bałagan, i niechlujstwo według mnie.(n) Fajnie, że chcesz pokazać swoje modele ale szanuj też ludzi którzy to oglądają.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Mnie to osobiście aż tak nie razi, ale może lepiej ustawić na krześle dwie białe kartki pod kątem 90 stopni i tam robić zdjęcia? :)
Sam model ma bardzo ładne malowanie. (y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
A mi się Renault w ogóle nie podoba. Mam parę sztuk , ale tylko dlatego , że wypada je mieć. Co do Kralowetza to przydało by się trochę przód zwaloryzować, wyszczególnić zagłębienia w atrapie i zderzaku.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 178
Samochody ciężarowe 229