Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziekuję za komentarze. Poprzedni model to wyrób AWM, zapomniałem dopisać. Na dziś przygotowałem jeden z ostatnich nabytków. Więcej Betzów nie planowałem ale ten wpadł mi wyjątkowo w oko. Pora chyba wybrać się na odwyk bo za dużo tych żółtych pudełek...
Żółte pudełka... Uwielbiam te wszystkie detale , których Herpa "nachodzeń" nam skąpi... Model zdecydowanie wart prezentowania w gablotkach/witrynach...
Ach ten Willi , kiedyś dość pokaźna część mojej szafy emanowała żółcią pudełek z jego modelami, dziś nie mam na razie ani jednego,
a patrząc na Twój model zastanawiam się, dlaczego?
Dopieszczony
Bardzo mi się podobają willi betzy i szkoda że ta firma nieco podupadała , a i herpa coraz mnie modeli w tym malowaniu wypuszcza . Tym bardziej że teraz tam się bardzo kolorowo zrobiło zarówno pod względem barw i marek pojazdów .
Marlep Trans to zdecydowanie perełka. Willi Betzy w żółtych pudełkach to coś, czego obecnie zdecydowanie brakuje. Naprawdę fajne modele wychodziły w tej serii, choć czasami było ich już do porzygu. Jednak wielu detali, jakie były w tamtych modelach obecnie w nowościach nie uświadczymy.
Dziekuję za opinie. Czas na następny model. Z początku chciałem się go pozbyć, jednak jest to częsty bywalec na drodze S8, gdzie swego czasu fotografowałem ciężarówki i dlatego został.