Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Całą szufladę tego mam, kilka Żuków, Warszaw i dwie Elki, ale nawet jakby były przygotowane do malowania to na chwilę obecną bez szans żeby to ruszyć. Mam nadzieję że z czasem w proszek się nie rozsypią w tych pudełkach.
Fartuchy tylnych kół wykonane z żywicy są grube, sztywne, i zbyt wysokie.. że można na nich podnieść tył ciężarówki w celu wymiany na przykład tylnych kół. Pytanie: z czego zrobić fartuchy, które będą cienkie, elastyczne ?
Piękny Liazik, jeszcze do niedawna taki prywaciarz mieszkający w mojek okolicy identycznym popylał.
Co do chlapaczy, karton to dobre rozwiązanie, zwłaszcza że można na nim nadrukować np; Tatra, JZS, Star, ***** ***, itp
Firma Rapido Trains dodaje do swoich fishbowli takie coś;