Witam,
na tym forum jestem nowy, część z was pewnie mnie już zna lub kojarzy z innego forum.
Jak pewnie sami wiecie bez modeli żyć się nie da, więc po przerwie wracam do starej pasji.
W najbliższym czasie chciałbym wam pokazać cześć (a może i wszystkie) moje JamraTransy.
Kiedyś już miałem flotę 15 zestawów w moim malowaniu, pewien Wojtek do tej pory pamięta
hasło reklamowe którym zdobywałem rynek. ;-)
Koniec o przeszłości, zaczynamy nową mini-firmę.
JamraTrans - mamy tyle piachu że sami jesteśmy w strachu.
Na początek zdjęcia grupowe.
Jedno całkiem fajne z targów w poznaniu.
A tutaj jeszcze kilka fotek
(robionych niestety chyba tosterem bo zazwyczaj telefon ładnie łapie ostrość. Może wina światła?)
W najbliższych dniach będę wstawiał kolejno dokładniejsze fotki każdego modelu z osobna.
Pozdrawiam.
na tym forum jestem nowy, część z was pewnie mnie już zna lub kojarzy z innego forum.
Jak pewnie sami wiecie bez modeli żyć się nie da, więc po przerwie wracam do starej pasji.
W najbliższym czasie chciałbym wam pokazać cześć (a może i wszystkie) moje JamraTransy.
Kiedyś już miałem flotę 15 zestawów w moim malowaniu, pewien Wojtek do tej pory pamięta
hasło reklamowe którym zdobywałem rynek. ;-)
Koniec o przeszłości, zaczynamy nową mini-firmę.
JamraTrans - mamy tyle piachu że sami jesteśmy w strachu.
Na początek zdjęcia grupowe.
Jedno całkiem fajne z targów w poznaniu.
A tutaj jeszcze kilka fotek
(robionych niestety chyba tosterem bo zazwyczaj telefon ładnie łapie ostrość. Może wina światła?)
W najbliższych dniach będę wstawiał kolejno dokładniejsze fotki każdego modelu z osobna.
Pozdrawiam.