• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Jaki sklep polecacie??

matidj201

Aktywny użytkownik
Reakcje
448 8 0
Witam,jestem początkujący chcę kupić zestaw startowy cyfrowy PIKO.Wiem że sklepów i ofert na portalach aukcyjnych jest wiele ale chodzi mi o dobry sklep w którym w przyszłości będę mógł robić zakupy taboru ,torów i innych dodatków.Z góry dzięki za odpowiedz.

Grzes

Moderator forum Sterowanie oraz Mikro-producenci.
Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
637 7 0
Mieliście taką sytuację ze Światem Modeli z Rybnika, że nie zwrócił wam pieniędzy? Ostatnio zamówiłem Ty2 w wersji z dźwiękiem, ale okazało się, że ostatni egzemplarz w magazynie jest zepsuty. Dostałem propozycję; zamiana na analoga albo zwrot pieniędzy. Poprosiłem więc o zwrot i od tygodnia cisza, wszelkie próby kontaktu kończą się fiaskiem, a trochę średnio widzi mi się utopienie 2 tys. złotych....
Nie bój się. Ryszard jest słownym człowiekiem, także załatwisz sprawę bez problemu.

Bigi45

Użytkownik
Reakcje
91 2 0
Mieliście taką sytuację ze Światem Modeli z Rybnika, że nie zwrócił wam pieniędzy? Ostatnio zamówiłem Ty2 w wersji z dźwiękiem, ale okazało się, że ostatni egzemplarz w magazynie jest zepsuty. Dostałem propozycję; zamiana na analoga albo zwrot pieniędzy. Poprosiłem więc o zwrot i od tygodnia cisza, wszelkie próby kontaktu kończą się fiaskiem, a trochę średnio widzi mi się utopienie 2 tys. złotych....
Ja czekałem 2 miesiące na zwrot pieniędzy więc...