Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A gdybym miał podpowiadać co do kogutów to na nim albo belka świetlna, albo 4 halogeny na rurze i do tego 2 bomby po bokach. I nie zapomnij o kogucie na końcu naczepy, mały detal a cieszy bardzo
Dziękuję za podpowiedź!
Zacząłem rozwijać "pajęczynkę"
Dzięki radom mądrzejszych kolegów używam drucik transformatorowy. O wiele łatwiej się lutuje i jest mniej widoczny!
Kogut z tyłu już jest.
Na ciągniku z braku belki będą 2 koguty. Może dojdzie jakaś tabliczka z napisem.
Pozdrawiam!
O Panie, dla mnie bomba! Chyba muszę się zgłosić na jakieś korepetycje bo od dłuższego czasu chodzi po głowie mi jakaś taka "choinka". A do pełnego efektu polecam podmalowac jeszcze wnętrze kabiny bo białe średnio wygląda i pare deteli na desce rozdzielczej. Kierowca już dodaje uroku a z detalami typu papiery, kamizelka bedzie jeszcze lepiej wyglądał
Tak bo na lusterkach, na tym pałąku masz takie zgrubienie z jednej strony. Taka kulkę nawet jakby. To ona musi być na dole. Wpisz w google Actros MP2 i zobaczysz jak to maja
Czemu do przestało świecić po wklejeniu i zaszpachlowaniu?!.
A to chyba niezłe sterowanie serwa. można podłączyć 4 szt. Programować zakres ruchu, prędkości, czas spoczynku przy ruchu cyklicznym lub uruchamiać "z klawisza". Jest też wyjście DCC.