• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Jędrek w robocie

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A gdybym miał podpowiadać co do kogutów to na nim albo belka świetlna, albo 4 halogeny na rurze i do tego 2 bomby po bokach. ;) I nie zapomnij o kogucie na końcu naczepy, mały detal a cieszy bardzo :D

OP
OP
Jędrek K
Reakcje
570 7 0
Dziękuję za podpowiedź!
Zacząłem rozwijać "pajęczynkę"
Dzięki radom mądrzejszych kolegów używam drucik transformatorowy. O wiele łatwiej się lutuje i jest mniej widoczny!
Kogut z tyłu już jest.
Na ciągniku z braku belki :(będą 2 koguty. Może dojdzie jakaś tabliczka z napisem.
Pozdrawiam!
DSCF6595.JPG
DSCF6596.JPG
DSCF6605.JPG

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
O Panie, dla mnie bomba! Chyba muszę się zgłosić na jakieś korepetycje bo od dłuższego czasu chodzi po głowie mi jakaś taka "choinka". A do pełnego efektu polecam podmalowac jeszcze wnętrze kabiny bo białe średnio wygląda i pare deteli na desce rozdzielczej. Kierowca już dodaje uroku a z detalami typu papiery, kamizelka bedzie jeszcze lepiej wyglądał ;)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
No gołe panie rekompensują wszystko. Tylko powiedz że nie wkleiłeś jeszcze lusterek. Bo to co masz po stronie pasażera powinno być od strony kierowcy.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Tak bo na lusterkach, na tym pałąku masz takie zgrubienie z jednej strony. Taka kulkę nawet jakby. To ona musi być na dole. Wpisz w google Actros MP2 i zobaczysz jak to maja ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.400 387 20
Jak dla mnie to bomba. (y)(y)(y) Wyszło naprawdę rewelacyjnie. A filmik, z tego co wiem, to trzeba wrzucić np. na Youtube i tu dać linka.

OP
OP
Jędrek K
Reakcje
570 7 0
Czemu do :devil: przestało świecić po wklejeniu i zaszpachlowaniu?!.:mad:
A to chyba niezłe sterowanie serwa. można podłączyć 4 szt. Programować zakres ruchu, prędkości, czas spoczynku przy ruchu cyklicznym lub uruchamiać "z klawisza". Jest też wyjście DCC.
DSCF8217.JPG

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 440
W robocie 113